Autotalli - katos - varasto D3

Tuotetunnus: AUTOTALLI-D3
9 190,00 € /KPL
Osta tämä tuote Smartia Rahoituksella. Hae luottopäätös
Lähetä Tarjouspyyntö
Saatavuus:

Autotalli - katos - varasto D3

Tehdastoimitus

Toimitusaika noin 4 viikkoa

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

490 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Sivusta ajettava kahden auton autotalli ja varasto yhdistelmä modernilla pulpettikatolla. Varaston edessä on pieni katossyvennys, joka luo erityisen vaikutelman tallirakennukselle. Katoksessa voit säilyttää esimerkiksi pyöriä säältä suojassa. Tämä talli on myös moderni ikkunamallien vuoksi. Kapeat, mutta korkeat ikkunat luovat myös modernin vaikutuksen eikä rakennus näytä niin tallimaiselta. Talli tarjoaa suojan autolle tai joillekin muille ajoneuvoille. Voihan tallia käyttää myös mahdollisena puuhastelu- ja remonttipaikkana. Varasto tarjoaa säilytystilaa esimerkiksi talvi- ja kesäajan varusteille sekä leikki- ja harrastusvälineille sekä työkaluille.

Smartia autotallit ja katokset toimitetaan korkealaatuisista materiaaleista erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-cut toimituksena. Runkotolpat sekä ikkuna- ja oviaukkopuut on valmiiksi määrämittaan leikattu, lovettu ja merkitty omalla numerosarjalla. Jokaisen runkopuun oma numerosarja löytyy myös rakennekuvista, joten tärkeä runkorakentamisen vaihe on helppoa ja pystytys on nopeaa.

Valitse pakettiin haluamasi sisältö. Toimitussisältö ja hinta määräytyy valintojesi mukaan. Autotalli toimitetaan rakennuspaikalle Pre-cut määrämittaisena pakettitoimituksena. Katso täydellinen toimitussisältö PDF -tiedostosta.

Kauppahintaan kuuluvat nimiöidyt rakennuslupakuvat, myös asemapiirros päivitetään tarvittaessa tallin osalta (vaaditaan DWG- muotoinen voimassa oleva asemapiirros). Lupakuvat toimitetaan postitse kaupanteon jälkeen.

Kaikkia autotalli ja katos malleja voidaan myös vapaasti muunnella mittojen, huonekorkeuden, ovien, ikkunoiden, ulkoverhouksen, katemateriaalin jne. osalta. Myös omien kuvien, toiveiden tai suunnitelmien mukaiset piharakennukset saatte meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Näin pystytään varmistamaan juuri sinun tarpeisiisi ja tonttiisi sopivan mittainen ja mallinen yksilöllinen piharakennus. Pyydä rohkeasti yksilöllinen tarjous muutoksista sekä tallitoimituksesta omien kuviesi tai luonnostesi pohjalta.

PYYDÄ TÄSTÄ MALLISTA TARKEMPI NETTOTARJOUS! LASKEMME MYÖS JÄRKITARJOUKSEN ANTAMILLANNE MITOILLA!

AUTOTALLI D3: HAVAINNEKUVAN PERUSTIEDOT  (MITAT HELPOSTI MUUNNELTAVISSA)

- Kokonaispituus: 9300 mm

- Kokonaisleveys: 6500 mm

- Kokonaispinta-ala: 60,45 m2

- Tallin huoneisto-ala: 35 m2

- Varastojen huoneisto-ala: 11,5 m2

- Katoksen ala: 6,0 m2

- Huonekorkeus: 2480 mm

- Kattokaltevuus: 1:7 (8,13°) pulpettikatto

- Runkovahvuus: 147 mm, lujuusluokiteltu 

Toimitusaika noin 4 viikkoa.

SMARTIA KERTALUOTTO -OSAMAKSU PIHARAKENNUSTILAUKSIIN! HAE LUOTTOPÄÄTÖS HELPOSTI ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!

Smartia Kertaluotto, edullinen rahoitus ilman vakuuksia! Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton. Jos maksat summan kerralla pois, korot ja kulut ovat 0€. 

Tilataksesi tuotteita Smartia kertaluotolla toimi näin:

1. Täytä sähköinen luottohakemus Tästä >> - Saat heti luottopäätöksen näytöllesi.
2. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi tee tilaus Smartian verkkokaupassa.
3. Valitse ostoskorissa maksutavaksi Smartia Rahoitus 

Huom! Voit tehdä tilauksen myös soittamalla tai sähköpostilla. Toimitamme tilauksenne heti kun luottopäätös on hyväksytty.

Katso maksuerätaulukko tästä >>


Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntipalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa autotallin rakentamiseen liittyvissä asioissa:


autotallimyynti

Jukka Jäntti puh. 046 851 2340 jukka.jantti@smartia.fi
Harri Kalliokoski puh. 050 414 0331 harri.kalliokoski@smartia.fi

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Autotalli - katos - varasto D3
Arvosana
2016 Smartia Oy