Autotallit

Autotallit

Autotallit ja autokatokset Smartiasta! Smartian autotallit rakennetaan Pre-Cut-menetelmällä ja sen vuoksi ne soveltuvat hyvin sekä omatoimirakentajalle että ammattirakentajalle. Valikoimissa on valmiit autotallipaketit, joiden sisältö on vapaasti räätälöitävissä. Valmiiden autokatos- ja autotallipakettien lisäksi tarjoamme ja toimitamme autotallit, -hallit ja muut piharakennukset myös omien suunnitelmiesi tai kuviesi perusteella. Kerro ideasi meille, suunnittelemme käyttötarkoitukseesi sopivan ratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä autotalliasiantuntijoihimme!


Pre-Cut-autotalleissa on valmiiksi määrämittaan katkotut ja merkatut runkotolpat, joiden sijoitus selviää mukana tulevista piirustuksista. Pre-Cut-autotallin rakentaminen on helppoa ja nopeaa, eikä hukkatavaraa tule!

MAHTAVA LOPPUVUODEN ETUPAKETTI, ARVO JOPA 800 €! UUSIIN AUTOTALLI- JA AUTOKATOSKAUPPOIHIN (VUODEN 2017 TOIMITUKSIIN) TEHTAALLA MAALATTU ULKOVUOREN POHJAMAALAUS JA ENSIMMÄINEN SÄVYTETTY PINTAMAALIKERROS KAUPAN PÄÄLLE!


SYKSYN SUURI AUTOTALLIKISAN PÄÄPALKINTO PAINEPESURI TERASSIPESURILLA ON ARVOTTU! VOITTAJA ON ESKO MÄKINEN! ONNEA VOITTAJALLE!


Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntipalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa autotallin rakentamiseen liittyvissä asioissa:

Jukka Jäntti puh. 046 851 2340 jukka.jantti@smartia.fi
Harri Kalliokoski puh. 050 414 0331 harri.kalliokoski@smartia.fi

Kaikki Autotallit -tuotteet

Laskeva
/ sivu

27 Tuotetta

 1. Halli A3
  Halli A3
  12 300,00 € /KPL
 2. Halli A4
  Halli A4
  14 450,00 € /KPL
 3. Halli A5
  Halli A5
  19 890,00 € /KPL
2016 Smartia Oy