Avoimet työpaikat


Smartia Oy on valtakunnallinen kodin energiatehokkuuden uudistaja ja remontontoija. Olemme myös yksi Suomen suurimmista kodin verkkokauppiaista. Onnellisia asiakkaitamme löydät aina Kotkasta - Utsjoelle ja toimintamme laatu onkin tuonut meille uusia asiakkaita yrityksemme jokaiselle sektorille. Smartia remontit ovat nyt kaikkien Suomalaisten saatavissa. Ketjumme työllistää tällä hetkellä n. 100 työlleen omistautunutta työntekijää. Haluaisitko sinä olla yksi MEISTÄ?

Liiketoimintamme kasvaa vahvasti! Vuoden 2016 kasvu on noin 30% ja tarvitsemme lisää tekijöitä kasvumme mahdollistamiseksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työpaikkoja virkeässä ja intoa puhkuvassa kasvavassa yrityksessä.
 

Etsimme nyt:


MYYNNIN OSAAJIA OULU JA KAINUU


Smartian myyjä taitaa asiakkaan kotona kaupan tekemisen. Myymme avaimet käteen -toimituksina katto, - ikkuna- ja oviremontteja. Hän tuntee tuotteensa ja tarvekartoituksen pohjalta tekee asiakkaalle remonttikustannusarvion ja tekee kaupan – fiksulla tyylillä. Asiakkailla on tarpeita ja meillä ainutlaatuisen hyvä ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu palvelutuote. Myyjän tehtävänä on enää poistaa päätöksentekoa estävät asiat.

Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä työn kannalta.

Oletko kokenut myynnin konkari tai myyntityöstä haaveileva nouseva tähti? Ole yhteydessä ja hae paikkaa!

Palkkaus perustuu kiinteään osaan ja motivoivaan provisioon.

Lisätiedustelut: Vesa Pohjola 0400-402518 tai vesa.pohjola@smartia.fi


MYYNNIN OSAAJIA UUSIMAA, LAHTI JA SATAKUNTA


Tehtävän kuvaus kuten Oulun myyjällä. Toiminta-alueena lähinnä pääkaupunkiseutu ja satakunnan alue.

Lisätiedustelut: Vesa Pohjola 0400-402518 tai vesa.pohjola@smartia.fi

ASIAKASHANKKIJA VANTAA


Asiakashankkijamme etelässä varaavat myyjille käyntiaikoja pääasiassa kentällä sopivia asutusalueita kiertäen. Työ soveltuu hyvin myös nuorille, eikä aikaisempaa kokemusta tehtävistä vaadita. Koulutamme tehtävään. Moni asiakashankkija on siirtynyt myöhemmin kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan myyntitehtäviin.

Palkkaus perustuu kiinteään osaan ja motivoivaan provisioon.

Lisätiedustelut: Vesa Pohjola 0400-402518 tai vesa.pohjola@smartia.fi


ASIAKASHANKKIJOITA OULUUN


Oulussa asiakashankkijamme tekevät työtä pääosin puhelimella ja osin myös Vantaan tyyliin kenttätyönä. Toimitilamme sijaitsee Limingantullissa, jonne on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Työ sopii mainiosti myös osa-aikatyöläisille kuten opiskelijoille, kotiäideille jne. Usealle se on myös ollut erinomainen pohjakoulutus tulevia myyjän tehtäviä varten...

Palkkaus perustuu kiinteään osaan ja motivoivaan provisioon.

Lisätiedustelut: Christian Wekström 050-529 9310 tai christian.wekstrom@smartia.fi


TESTAA OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?


Smartia työpaikkatesti 

 
2016 Smartia Oy