Avoimet työpaikat


Smartia Oy on valtakunnallinen kodin energiatehokkuuden uudistaja ja remontontoija. Olemme myös yksi Suomen suurimmista kodin verkkokauppiaista. Onnellisia asiakkaitamme löydät aina Kotkasta - Utsjoelle ja toimintamme laatu onkin tuonut meille uusia asiakkaita yrityksemme jokaiselle sektorille. Smartia remontit ovat nyt kaikkien Suomalaisten saatavissa. Ketjumme työllistää tällä hetkellä n. 100 työlleen omistautunutta työntekijää. Haluaisitko sinä olla yksi MEISTÄ?

Liiketoimintamme kasvaa vahvasti! Vuoden 2016 kasvu on noin 30% ja tarvitsemme lisää tekijöitä kasvumme mahdollistamiseksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työpaikkoja virkeässä ja intoa puhkuvassa kasvavassa yrityksessä.
 

Oletko jo myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Etsitkö uusia haasteita? Palkaamme heti 10 uutta työntekijää eripuolille Suomea. Toimistomme sijaitsevat Oulussa, Vantaalla ja Porissa.


PALKKAAMME 10 UUTTA MYYJÄÄ (POHJOIS-SUOMI)


Nyt tarvitsemme paljon lisää myyntivoimaa ja palkkaammekin heti 10 uutta myyjää. Myymme asiakkaillemme avaimet käteen -toimituksina katto, - ikkuna- ja oviremontteja. Hyvän koulutuksensa ansiosta Smartian myyjä tuntee tuotteensa ja tarvekartoituksen pohjalta tekee asiakkaalle remonttikustannusarvion ja tekee kaupan – fiksulla tyylillä. Asiakkailla on tarpeita ja meillä ainutlaatuisen hyvät ja kilpailukykyisesti hinnoitellut palvelutuotteet.Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä työn kannalta.

Oletko kokenut myynnin konkari tai myyntityöstä haaveileva nouseva tähti? Ole yhteydessä ja hae paikkaa!

Palkkaus perustuu kiinteään osaan ja motivoivaan provisioon.

Lisätiedot ja hakemukset: Vesa Pohjola 0400-402518 tai vesa.pohjola@smartia.fi


PALKKAAMME 10 UUTTA MYYJÄÄ (UUSIMAA)


Tehtävän kuvaus kuten Pohjois-Suomen myyjällä. Toiminta-alueena lähinnä pääkaupunkiseutu.

Lisätiedot ja hakemukset: Miiko Pohjola 050-384 5222 tai miiko.pohjola@smartia.fi


PALKKAAMME 10 UUTTA MYYJÄÄ (SATAKUNTA)


Tehtävän kuvaus kuten Pohjois-Suomen myyjällä. Toiminta-alueena lähinnä Satakunnan alue.

Lisätiedot ja hakemukset: Hannes Korpela 050-468 5020 tai hannes.korpela@smartia.fi


PALKKAAMME 10 UUTTA ASIAKASHANKKIJAA (UUSIMAA)


Asiakashankkijamme etelässä varaavat myyjille käyntiaikoja pääasiassa kentällä sopivia asutusalueita kiertäen. Työ soveltuu hyvin myös nuorille, eikä aikaisempaa kokemusta tehtävistä vaadita. Koulutamme tehtävään. Moni asiakashankkija on siirtynyt myöhemmin kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan myyntitehtäviin.

Palkkaus perustuu kiinteään osaan ja motivoivaan provisioon.

Lisätiedot ja hakemukset: Vesa Pohjola 0400-402518 tai vesa.pohjola@smartia.fi


PALKKAAMME 10 UUTTA ASIAKASHANKKIJAA (OULU)


Oulussa asiakashankkijamme tekevät työtä pääosin puhelimella ja osin myös Vantaan tyyliin kenttätyönä. Toimitilamme sijaitsee Limingantullissa, jonne on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Työ sopii mainiosti myös osa-aikatyöläisille kuten opiskelijoille, kotiäideille jne. Usealle se on myös ollut erinomainen pohjakoulutus tulevia myyjän tehtäviä varten...

Palkkaus perustuu kiinteään osaan ja motivoivaan provisioon.

Lisätiedot ja hakemukset: Christian Weckström 050-529 9310 tai christian.weckstrom@smartia.fi


2016 Smartia Oy