Beam BM 265 järjestelmä täydellinen

Tuotetunnus: 33331
964,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 56,20 € / kuukausi
  • 3 kk - 329,40 € / kuukausi
  • 6 kk - 167,80 € / kuukausi
  • 12 kk - 87,00 € / kuukausi
Saatavuus:

Beam BM 265 järjestelmä täydellinen

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Pakettitoimitus

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

0 € (Kotiinkuljetus + 3,90€)

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Beam BM 265 keskuspölynimurijärjestelmä

Täydellinen Beam BM 265 keskuspölyimurijärjestelmä toimitettuna työmaalle. Hinta sisältää kaiken tarvittavan täydellisen ja toimivan keskuspölyimurijärjestelmän rakentamiseen. Toimitus sisältää tarvittavan määrän putkia, imurasioita ja oikean mittaisen imuriletkun talon pohjakuvan mukaan suunniteltuna. Otamme määrävastuun materiaalin riittävyydestä: mikäli jokin materiaali loppuu kesken, toimitamme sen työmaalle veloituksetta. Lisävarusteista löytyvä rikkarasia sisältää rikkarasian ja tarvittavat putkiliitokset.

Beam BM 265 täydellinen järjestelmä -vakiopaketti sisältää maksimissaan 2 imurasiaa ja se on tarkoitettu keskikokoiseen omakotitaloon, ohjeellisesti noin 170 m2 pohjapinta-alaan. Neliömetrien lisäksi putkistolinjan pituus ja kerrosten lukumäärä vaikuttavat kiinteistön kokoon, johon BM 265 -järjestelmä sopii. Järjestelmää suunniteltaessa tehon tarve mitoitetaan aina kuitenkin riittäväksi. Tarvittaessa saat lisätietoja asiakaspalvelustamme. 

DeLuxe -siivousvälinesarja sisältää imuletkun lisäksi laadukkaat lattia-/ matto-suulakkeen, yhdistelmäsuulakkeen, kapean kärkisuulakkeen sekä teleskooppivarren. Kahvakäynnistys. Tehonsäätö kahvan ohivirtausventtiilistä. Imuletkun pituus määritetään suunnitelmaa tehtäessä niin, että se yltää varmasti jokaiseen nurkkaan!

TOIMITUSSISÄLTÖ:

-Keskusyksikkö
-Poistoäänenvaimennin
-Valitsemasi siivousvälinesarja
-Imuriputkisto
-Imurasiat
-Ulospuhallussuoja
-Pölypussi

VAPAASTI VALITTAVAT PAKETIN OSAT (alasvetovalikosta)

- Roskaluukkuasennelman joustoletkulla (saatavissa valkoinen tai musta)
- Siivousvälinesarja, jossa vaihtoehtoina:
- 8m tai 12m tavallinen siivousvälinesarja imurasiakäynnistyksellä. Sarja sisältää lattiamattosuulakkeen, pölysuulakkeen, tekstiilisuulakkeen, rakosuulakkeen, letkutelineen ja teleskooppijatkovarren.
- 8m, 10m tai 12m Deluxe siivousvälinesarja kahvakäynnistyksellä. Sarja sisältää letkun, deluxe lattiamattosuulakkeen, metallisen teleskooppijatkovarren, 3 pikkusuulaketta ja letkutelineen.
- 10m Easy Grip siivousvälinesarja neljäportaisella tehonsäädöllä, josta järjestelmän sammuttaminen ja käynnistäminen toimii. Sarja sisältää 10 m letkun, alumiinisen jatkovarren, monitoimisuulakkeen, lattiamattosuulakkeen, parkettisuulakkeen ja letkutelineen.

- Putkistopaketin

  • 2:lla imurasialla ja 18 m putkella 
    3:lla imurasialla ja yht. 24m putkella


Tehokaat ja hiljaiset BM sarjan koneet sopivat pienen kokonsa ansiosta rivitaoihin, keskikokoisiin omakotitaloihin, kesämökkeihin tai sellaisiin kohteisiin jossa asennustila on rajallinen. Beam BM -sarja edustaa uutta keskusimuritekniikkaa: HE- ohivirtausmoottori kuluttaa 30 % vähemmän energiaa kuin perinteiset keskupölynimureiden moottorit.

 

Helppo asentaa esim. kaappiin pienen kokonsa vuoksi. Putkiston ja sen osien asennus soveltuu hyvin myös ""tee-se-itse miehille"".

TILAUSOHJE:

1. Valitse alasvetovalikoista:

- Haluatko rikkarasia-asennelman

- Haluamasi putkipaketti

- Haluamasi siivousvälinesarja.

 

2. Lisää tuote- sekä mahdolliset lisävarusteet ostoskoriin

 

3. Ilmoita  keskusyksikön- sekä mahdollisten rikkarasioiden paikat tilausta koskevaan lisätiedot -kenttään ja tilaa tuotteet

 

4. Lähetä pohjakuva Info@Smartia.fi (Toimitamme suunnitelmat imuripaketin mukana)

 

TEKNISET TIEDOT:

- Sähköteho 1600 W
- Imuteho 655 W
- Ilmamäärä 58 l/s
- Alipaine 2950 mm/vp
- Jännite 230 V
- Käyntiääni <61 dB (A)
- Pisin putkiveto 30 m
- Metallinen yksikkö
- Korkeus / leveys 6200/2800 mm
- Pölypussin tilavuus 19 l
- Tehokas Sound off äänenvaimennin
- Asennettavissa joko teknisiin tiloihin tai haluttaessa asuintiloihin.

Keskusyksiköiden takuu on voimassa viisi vuotta (ei koske kuluvia osia) ja siivousvälineiden sekä muiden järjestelmän komponenttien takuu on kaksi vuotta ostopäivästä/tavaran toimituspäivästä tai uuden talon kyseessä ollen käyttöönottopäivästä lukien. Takuukorjaus ei pidennä takuuaikaa, vaan takuu on voimassa alkuperäisen takuuajan loppuun.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Beam BM 265 järjestelmä täydellinen
Arvosana
2016 Smartia Oy