Ebeco sulatuskaapeli Frost Guard 800 W

Tuotetunnus: 8960454
625,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 36,40 € / kuukausi
  • 3 kk - 213,60 € / kuukausi
  • 6 kk - 108,80 € / kuukausi
  • 12 kk - 56,40 € / kuukausi
Saatavuus:

Ebeco sulatuskaapeli Frost Guard 800 W

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

25 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Ebeco Frostvakt 800 W 80m

 

Ebeco Frostvakt estää yksinkertaiset, pakkasvaurioisten putkien ja vesijohtojen aiheuttamat vuodot ja vahingot. Voidaan asentaa myös putkien sisään.

 

Liikuteltava kaapeli

Frostvakten on liikuteltava lämpökaapeli, johon on valmiiksi asennettu pistoke, joka on helppo kytkeä seinän maadoitettuun pistorasiaan. Tavallisia käyttöpaikkoja ovat räystäät, viemäriputket, vesiputket ja vesimittarit esim. kesämökeissä, autotalleissa, kasvihuoneissa ja asuntovaunuissa.Lämpökaapeli ei voi ylikuumentua, koska se säätää itsensä. Ei vaikka se pantaisiin ristiin putkeen sovitettaessa. Kaapeli säätää itse tehonsa ympärillä olevan lämpötilan mukaan. Jos kaapelit ovat pitkiä ja asennus sisäpuolella, suositellaan termostaatin avulla tapahtuvaa ohjausta.Frostvakt-kaapeli ei sisällä PVC:tä ja soveltuu sen vuoksi hyvin juomavesijohtoihin. Sisäpuolella tapahtuvan asennuksen yhteydessä käytetään täydennyssarjaa.

Tehokas

Sisäpuolella tapahtuvan asennuksen yhteydessä Frostvakt pystyy antamaan pakkassuojan 32 mm:ä paksulle eristämättömälle muoviputkelle -30°C:een saakka. Jos tarvitaan suurempaa tehoa, putken voi eristää. Frostvaktia on valmiina eripituisia, 2 - 100 metrisinä.

 

TEKNISET TIEDOT:

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Ebeco sulatuskaapeli Frost Guard 800 W
Arvosana
2016 Smartia Oy