Ecoteco Kompostoiva puucee ISO

Tuotetunnus: EC2010XL


1 799,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 104,80 € / kuukausi
  • 3 kk - 614,70 € / kuukausi
  • 6 kk - 313,10 € / kuukausi
  • 12 kk - 162,40 € / kuukausi
  • 24 kk - 87,20 € / kuukausi
Saatavuus:

Ecoteco Kompostoiva puucee ISO

Tehdastoimitus

Toimitusaika noin 2 - 4 viikkoa

Toimitus:

Pakettitoimitus

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

0 € (Kotiinkuljetus + 3,90€)

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

 

PUUCEE TOIMITETAAN SUORANA TEHDASTOIMITUKSENA. SAARISTOON JA LAPPIIN RAHTI ON TAPAUSKOHTAINEN.


Suomessa suunniteltu, suomalaisiin olosuhteisiin tarkoitettu Ecoteco kompostoiva puucee. Ecoteco-toimitus sisältää täydellisen toimivan puucee-ratkaisun vapaaajan käyttöön: elementtirakenteisen rakennuksen, joka on helppo itse pystyttää sekä sen kanssa täysin yhteensopivan kompostoivan käymälän (n. 200L). Tehokkaan haihdutuksen ansiosta erilliseen säiliöön kertyvä nestemäärä on vähäinen. Nestesäiliön tyhjennys on helppoa ja siistiä. 

Ecoteco-käymälä ei tarvitse toimiakseen vettä eikä sähköä. Rakennuksen tuuletus hoituu tehokkaasti mukana toimitettavan piipun avulla. Piippua varten katossa on valmis läpivienti. Elementtirakenteinen puucee koostuu 7 elementistä (4 x seinä, 2 x katto, 1 x lattia). Lattiarunko ja portaat painekyllästetty, muut puuosat pohjamaalattu (HUOM! Kuvassa oleva väri on erikseen maalattu). 


Yli 200 litrainen säiliö mahdollistaa tehokkaan kompostoinnin ja sen lisäksi jälkikompostointi ilman erillistä käsittelyä on mahdolista vaihtosäiliön (ei sisälly vakiotoimitukseen) avulla. Säiliön tyhjennys on helppoa ja siistiä sillä säiliöstä tyhjennetään valmista kompostia ja vaihtosäiliöstä suoraan valmista multaa. Tehokkaan haihdutuksen ansiosta erilliseen säiliöön kertyvä nestemäärä on vähäinen. Myös nestesäiliön tyhjennys on helppoa ja siistiä.

- Toimitukseen sisältyy kaikki tarvittavat ruuvit, vetimet/haat ja saranat sekä 200 litran komposikäymälä.
- Rakennuksen ulkomitat koottuna (ilman portaita) 129 x 129 x 259 cm (takana K 230 cm). Toimitukseen ei sisälly katemateriaaleja

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Ecoteco Kompostoiva puucee ISO
Arvosana
2016 Smartia Oy