Ekovilla Puhallettuna 41-60m3

Tuotetunnus: 10004160
40,90 € /M3

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 2,40 € / kuukausi
Saatavuus:

Ekovilla Puhallettuna 41-60m3

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

150 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Ekovilla Puhallettuna 41-60m3

 

Norm. hinta 43,90 / m3

 

Ekovilla on keräyspaperista valmistettava puhallettava ja ruiskutettava lämmöneriste, jolla on eristetty suomalaisia koteja jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Tämä tuote pitää sisällään tyypillisen omakotitalon yläpohjan lisäeristyksen tai uudisrakentamisen yläpohjan vaakapuhalluksena. Mikäli tarvitset puhallusta alapohjiin, yläpohjan onteloihin tai suurempiin kohteisiin, pyydä tarjous puhelinmyynnistämme 010 574 5500.

 

KATSO ESITTELYVIDEO: Ekovillan puhallus

 

Kuutiohinta sisätlää toimituksen sekä asennuksen. Huom! Minimitilausmäärä 41 m3. Yli 60 m3 määrään valitse suuremmalle kuutomäärälle oleva tuote. Ja alle 41 m3 määrään valitse pienemmälle kuutiomäärälle oleva tuote.

 

Ekovilla on erittäin turvallinen valinta, sillä puukuitueristeellä on puun ominaisuudet. Sen kosteuskäyttäytymisen ansiosta se suojaa muita rakenteita. Lämpöarvo on parempi, kuin muissa puhallusvilloissa. 405mm uusissa rakennuksissa riittää 0,09 u-arvoon. Lämmönjohtavuus 0,039 W/(m K)

 

Ekovillalla on ekotehokkaan eristeen hyvät ominaisuudet; se valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta eikä valmistusprosessin kuluttama energia ole suuri, sitoo puussa olevan hiilen koko elinkaarensa ajaksi ja eristeenä säästää energiaa.

Ekovilla puhalluseriste muodostaa saumattoman ja kaikki kolot täyttävän eristekerroksen ja suunnittelun mukainen eristekerros puhalletaan samalla kertaa.

 

  • Puukuitueriste uusiutuvasta luonnonvarasta
  • Hyvä lämmöneristämiskyky
  • Hyvät rakenteelliset palo-ominaisuudet
  • Hengittävä ja turvallinen
  • Sitoo hiiltä, pienentää hiilijalanjälkeä
  • Uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

 

 

TOIMI NÄIN:

 

1. Varmista nämä asiat:

  • onko vintille vapaa pääsy päätyluukun tms. kautta? - tarvittaessa asennamme luukun lisähinnasta.
  • onko puhallettava alue kokonaan vaakasuuntaista puhallusta - mikäli ei, lähesty meitä puhelimella tai laita viestiä info@smartia.fi
  • laske puhallettavan alueen kuutiot: neliömäärä metriä x kerrospaksuus metriä (Esim. 40 cm lisäeristystä 110m2 taloon -> 44 kuutiota (M3))

2. Syötä laskettu kuutiomäärä tilaukselle, siirrä se ostoskoriin ja maksa palvelu tai siirrä se rahoitukseen verkkokaupan kassalla.

3. Sinulle toimitetaan tekstiviesti, jossa on asentajan yhteystiedot

4. Asentaja ottaa yhteyttä ja tarkentaa tietoja sekä antaa valmistautumisohjeet puhallukseen

5. Puhallustyö toteutetaan Ekovillan asentajien toimesta

6. Asentaja toimittaa kotitalousvähennystodistuksen. Työn osuus lasketaan 15?/m3

 

Ekovillan puhallusvilla soveltuu hyvin jokaisen yläpohjan lisäeristämiseen. Se voidaan puhaltaa huoletta purun, lasivillan sekä mineraalivillan päälle.

 

Ekovilla eri rakenteissa.pdf

Ekovilla lisäeristysohje ja tarkastusraportti.pdf

Ekovilla rakennusmateriaalien päästöluokitus.pdf

 

 

TUOTETIEDOT:

 

LÄMMIN

 

Ekovilla tekee talostasi lämpimän. Lämmin tarkoittaa myös paljon muutakin kuin lämpöasteita. Talosi pitää olla lämmin oikealla tavalla. Ekovillan lämmin tarkoittaa lämpimän asumisen ja elämisen kokonaisuutta, se tarjoaa hyvää elämää talollesi ja perheellesi. Ekovilla on lämmin moni eri tavoin, mitkä yhdessä tekevät kodin, jossa on hyvä elää.

 

HENGITTÄVÄ

 

Talollasi on oma elämä aivan kuten sen asukkaillakin. Elääksemme meijän on hengitettävä. Puukuitu antaa talosi rakenteiden hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteuden vaihteluita luonnon omalla menetelmällä. Hengittävän rakenteen läpi ei kulje ilma, vaan ilmankosteus. Hengittävä talo kertoo turvallisuudesta ja hyvästä olosta. Siksi eristevalinta on yksi rakentamisen tärkeimmistä päätöksistä.

 

EKOLOGINEN

 

Ekovillan lämmin tulee suoraan luonnosta. Kun eristät talosi metsän tuottamalla kierrätetyllä puukuidulla, talosi eriste sitoo siinä olevan hiilen käyttöiäkseen itseensä. Puukuidun voi myös käyttää uudelleen eristeenä tai palauttaa sen takaisin luontoon.

 

 

Lisäeristysremontti on erittäin helppo remontti, joka ei vaadi asiakkaalta paljon vaivannäköä. Jäikö joku asia epäselväksi ja etkö uskalla tilata? Lisäeristysremontti säästää selvää rahaa ja se kannattaa tehdä heti. Soita meille, niin autamme! Tai klikkaa livezhattia ja keskustele asiakaspalvelijan kanssa.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Ekovilla Puhallettuna 41-60m3
Arvosana
2016 Smartia Oy