Jeld-Wen levike Stable 401 viilu 3x21

Tuotetunnus: 804934
250,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 14,60 € / kuukausi
  • 3 kk - 85,40 € / kuukausi
  • 6 kk - 43,50 € / kuukausi
Saatavuus:

Jeld-Wen levike Stable 401 viilu 3x21

Tehdastoimitus

Toimitus 5-6 viikkoa

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

45 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Jeld-Wen levike Stable 401 viilu 3x21

 

Stable-massiivilaakaoven levikkeet ovat laadukkaita ja jykeviä massiivipuurakenteisia levikkeitä, jotka antavat suoralinjaisen ja pelkistetyn modernin ilmeen kodillesi. Stable-massiivilaakaoven levikkeet on valmistettu Suomessa.

 

Stable-massiivilaakaoven levikkeet on tehty laadukkaista raaka-aineista perinteisellä puusepän taidolla, minkä vuoksi niiden yksityiskohdat ovat viimeistellyn tyylikkäät. Massiivilevike ei ole kertakäyttötavaraa, sillä kolhiintunut ovi voidaan korjata sen massiivisen rakenteen ansiosta. Levikkeen reunamuoto on huullettu ja paksuus 40 mm. Viiluvaihtoehtoja ovat tammi, koivu ja pähkinä pysty- tai vaakaviiluna.

 

Levikkeen mukana ei toimiteta sisäovea. Ovi on tilattava erikseen. Stable-ovet ovat PEFC-sertifioituja,  mikä osoittaa että me JELD-WENillä noudatetaan kestävän kehityksen ja uusiutuvan puuraaka-aineen hankintaperiaatteita.

 

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka valmistaa visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaat toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. JELD-WEN Suomi Oy työllistää noin 250 suomalaista. JELD-WEN Inc. on maailman johtava ovien ja ikkunoiden valmistaja ja sillä on tuotantoa 22 maassa, noin 100 tehdasta ja yli 20.000 työntekijää, joista 6.000 työskentelee Euroopassa. JELD-WEN on perustettu 25.10.1960.

 

TEKNISET TIEDOT:

- Ovilevynpaksuus: 40 mm

- Viilu: Valitse alasvetovalikosta

- Kätisyys: Symmetrinen, vaihdettavissa vasen tai oikea

- Massiivirakenne

- Oven reunamuoto: Huullettu

- Lukkorunko: 2014

- Kotimainen avainlipputuote

- Takuu: 2 vuotta tuotetakuu

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Jeld-Wen levike Stable 401 viilu 3x21
Arvosana
2016 Smartia Oy