Lipputanko 9m lujitemuovi + varustepaketti

Tuotetunnus: 303555
239,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 13,90 € / kuukausi
Saatavuus:

Lipputanko 9m lujitemuovi + varustepaketti

Tehdastoimitus

1-2 viikkoa

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

110 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Flagmore Nordic -lipputanko on Flagmoren uusin lipputankomalli. Tangon lujitemuoviputken rakennetta on vahvennettu. Kilpimuotoinen laippa ja vahvemmat pultit takaavat paremman jalustan kestävyyden. Tanko soveltuu sekä yritys- että yksityisliputtamiseen, kun käytetään normaalikokoisia lippuja ja viirejä.

Tangon täydelliseen toimituspakettiin kuuluu:

- Nuppi
- Lippunaru
- Knaapi
- Betoniankkuri ja saranalevy
- Pulttisarja sekä
- ssennusohje.

Rakenne, ominaisuudet ja huolto

Tangot valmistetaan valkoisesta lujitemuovista, joka on kestävää ja helppohoitoista. Lipputanko on muodoltaan kartiomainen. Jalusta on korroosionkestävää kuumasinkittyä terästä ja sen yläosa on laminoitu tankoon. Jalustan ylä- ja alaosat kiinnitetään toisiinsa saranoidulla pulttiliitoksella. Jalustan kiinnityspultit soveltuvat sekä valu- että kalliokiinnitykseen.Lipputangon nuppi valmistetaan akryylimuovista ja metalloidaan, joten se ei hapetu vuosienkaan kuluessa. Lujitemuovitangot ovat kevyitä, kestäviä ja helppohoitoisia. Auringonvalo, kosteus ja säänvaihtelut eivätmuuta lujitemuovin ominaisuuksia. Tangon valmistustapa takaa värin säilyvyyden eikä tankoa tarvitse maalata. Vuosittaisena huoltotoimenpiteenä suositellaan narun vaihtoa ja tangon pesua neutraalilla pesuaineella.

- Kiinnityspultit: reikäväli 168 mm, pultin koko Ø 20x500mm, kierre M20
- Tangon ala-Ø 120 mm ja ylä-Ø 65 mm
- Tangon paino 23 kgHuom! Pidätämme oikeuden rahtihinnan muutokseen toimitusosoitteen ollessa Lapin läänissä tai saaristossa.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Lipputanko 9m lujitemuovi + varustepaketti
Arvosana
2016 Smartia Oy