Lumitähti laudepaketti täydellinen

Tuotetunnus: LUMITAHTI
449,00 € /SET

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 26,20 € / kuukausi
  • 3 kk - 153,40 € / kuukausi
  • 6 kk - 78,10 € / kuukausi
Saatavuus:

Lumitähti laudepaketti täydellinen

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

90 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

TUOTEKUVAUS:

Lumisaunat-laudemallisto koostuu 5 erilaisesta laudemallista retrosta trendiin. Lumitähti-lauteet tarjoavat tyylikkään ja viimeistellyn ilmeen tämän päivän saunoihin. Lumiretro-lauteet henkivät puolestaan selkeälinjaista ja aavistuksen menneisiin aikoihin viittaavaa tyyliä, kuitenkin nykyaikaisella tavalla. Lumitrendi-lauteet ovat ylistys yksinkertaiselle minimalismille. Lumitrendi-lauteet on saatavana sekä 140 mm leveästä, että huippumodernista 185 mm leveästä laudepuusta. Lisäksi mallistoomme kuuluu myös Luminormi-lauteet, joissa parhaat materiaalit ja ammattitaitoinen työnjälki yhdistyvät kilpailukykyiseen hintaan.

 

LUMITÄHTI-LAUTEET

Lumitähti on klassisen tyylikäs laudemalli. Lauteen etureunan pyöristys tuo ilmeeseen pehmeän, viimeistellyn vaikutelman ja ylä- ja alalauteen välillä oleva säleikkö varmistaa turvallisen saunomisen.

Kaikki Lumitähti-lauteet valmistetaan aina yksilöllisesti kunkin saunan mittojen mukaan laadukkaista materiaaleista. Lisäksi aina ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet pidentävät lauteiden elinikää huomattavasti. Irrotettavien osien ansiosta saunan puhdistaminen on vaivatonta.

 

Laudepaketti toimitetaan täydellisenä pakettina mittojesi mukaan!

PAKETTI SITÄLTÄÄ
(poikkileikkauskuvan mukaisesti):

- Ylälauteen

- Alalauteen

- Ylä- ja alalauteen väliin tulevan säleikön

- Selkänojan

- Kaiteen

- Portaan/Jakkaran

- Seinäkannakkeet

- Kiinnitystarvikkeet

- Asennusohjeet

 

TILAUSOHJE:

Kirjoita tilausvaiheessa ""Tilaustakoskevat lisätiedot"" -kohtaan saunan mitat. Ota mitat saunan valmiista pinnoista paneelista paneeliin (KUVA 2)

- Mitta 1

- Mitta 2

- Mitta 3

- Mitta 4

- Mitta 5

- Kiukaan merkki ja malli

 

Huom! Lähetämme sinulle mittakuvat tarkistettavaksi ja hyväksyttäväksi ennen lauteen valmistamista.

 

LUMITÄHTI ASENNUSOHJE.PDF

LUMISAUNAT HUOLTO-OHJE.PDF

 

YKSILÖLLINEN SAUNAN SUUNNITTELUPALVELU

Lumitähti-lauteet muuntautuvat useisiin erilaisiin ratkaisuihin. Useimmat sähkökiukaat voidaan integroida alalauteeseen, jolloin koko saunan peittävällä alalauteella saunatilasta saadaan tilava ja turvallinen.

Tarvittaessa suunnittelemme täysin yksilölliset lauteet. Lauteet voivat olla esimerkiksi Kulmalauteet, vastakkainistuttavat lauteet, U-mallinlauteet tai kiuasintegroidut lauteet. Materiaaliksi on valittavissa Haapa, lämpöhaapa, tervaleppä, lämpömänty, jättiläistuija tai radiatalämpömänty.

 

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Lumitähti laudepaketti täydellinen
Arvosana
2016 Smartia Oy