Sisustustakka Bartok Optiflame

Tuotetunnus: 206145D

LatauslinkitNormaali 289,00 € /KPL
149,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 8,70 € / kuukausi
  • 3 kk - 50,90 € / kuukausi
  • 6 kk - 25,90 € / kuukausi
Saatavuus:

Sisustustakka Bartok Optiflame

Varastotoimitus

Varastossa 3 KPL

Toimitus: 2-5 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Nouto Limingasta (maksu myös kortilla)

Pakettitoimitus

Toimituskulut:

6.9 € (Kotiinkuljetus + 3,90€)

Nouto Limingasta 0€

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Kaunis ja kompakti Bartok sisustustakka (sähkötakka) rullilla ja kiiltävän valkoisella viimeistelyllä. Valmis sähkötakkakokonaisuus, jossa aito OptiFlame®-liekki ja lämmitystoiminto luovat yhdessä tunnelmaa.  Kokonsa ansiosta takka on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan. Bartok on lattiamallin takka ja sijoitettavissa vapaastiseisovana. Helppo liikutella alla olevien rullien avulla.

Sähkötakkaa varten ei tarvita hormia, joten se voidaan asentaa tilaan, mihin normaalia tulisijaa ei voida asentaa, kuten kerrostaloon. Takan paikkaa voi halutessaan vaihtaa huoneesta toiseen. Ja jos tulee muutto, sähkötakka lähtee tietenkin mukaan. Se on myös siisti, ei tuhkaa eikä tuota hajua.

Takassa on sisäänrakennettu lämpöpuhallin ja lämmitystoiminnon teho on 1000/2000W. Lämmitystehon säätö, lämmitystoiminto ja liekkiefekti ovat myös erikseen kytkettävissä. Laitteeseen kuuluu kaukosäädin ja ohjauskytkimet. Takassa on turvallinen ylikuumenemissuoja

OptiFlame® on vilkkuva ja liikkuva kuin todellinen takkatuli. OptiFlame®-teknologia perustuu pyörivään peilisysteemiin. OptiFlame®-sähkötakat ja takkasydämet ovat lämmitystoiminnolla varustettuja, mikä tarkoittaa sitä, että takka ei ole pelkkä koriste-esine vaan myös kaunis ja tyylikkäästi muotoiltu lämmityslaite. Tunnelmallinen liekkitoiminto voi olla päällä myös ilman lämmitintä. Tuote on täysin huoleton ja käyttäjän kannalta vaivaton.

OptiFlame®-peiliyksiköt on kiinnitetty ympyränmuotoiselle alustalle, ja ne luovat mahdollisimman leveän heijastuksen ympäristöön. Alustan pyöriessä valo taittuu ja heijastuu epäsäännöllisesti luoden näin tuliliekki-efektin. Näyttääkseen aidommalta liekin tausta on tumma ja valaistus alhaalta. Valoefektin sähkönkulutus on yleensä vain normaalin sisävalaisimen verran. Liekin intensiivisyys ja lämmitystoiminto ovat säädettävissä joissakin malleissa ja kytkettävissä erikseen melkein kaikissa malleissa. Sähkötakkojen lämmitysteho on yleensä noin 750/1500 W tai 1000/2000 W. Lämpöpuhallin jakaa lämpöä tasaisesti asuintilaan, jolloin asuintila lämpiää nopeammin ja tehokkaammin. Lämmitystapa on käytännössä sama kuin lämpöpuhallinlämmittimissä.

Sisustustakka sopii kotiin, toimistoon tai mökille! Sisustustakalla luot tunnelmaa edullisesti, vaivattomasti ja turvallisesti ja se sopii huoneeseen kuin huoneeseen, tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle. Soveltuu hyvin myös vierasmajaan, jossa tarvitaan tunnelmanluojaa sekä lämmitintä.

HUOM! KOTIIN KULJETETTUNA TILANNEILLE TARJOAMME SISUSTUSTAKAN SISÄLLEKANNON KAUPAN PÄÄLLE, MYÖS KERROSTALOASUNTOON!

MALLI SISUSTUSTAKKA NÄHTÄVISSÄ OULUSSA OSOITTEESSA KALLISENHAARA 3, OULU (MA-PE 8-16). TERVETULOA TUTUSTUMAAN. KATSO TARKKA SIJAINTI TÄSTÄ >>

TIEDOT:

Mitat: K73 / L57 / S27 cm
Sähköjohdon pituus: 1,5m, pistotulppaliitäntä
Paino: 17 kg
Väri: kiiltävän valkoinen
Liekkiefekti/tuotesarja: Optiflame®
Lämmitys: lämmittävä sähkötakka
Tyyppi: sähkötakkakokonaisuus
CE: CE-hyväksytty
IP-luokka IP20
Takuu: 1 vuosi
Kaukosäädin: kyllä
Materiaali: metalli
Lattia/seinä: lattiamalli
Valon lähde (tuliefekti):  2 x 60W halogen
Tuliefektin virrankulutus: 120W
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Sisustustakka Bartok Optiflame
Arvosana
2016 Smartia Oy