Sisustustakka Optimyst Cavalli

Tuotetunnus: 204288-295D


Normaali 1 490,00 € /KPL
1 395,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • 24 kk - 64,30 € / kuukausi
  • 12 kk - 116,30 € / kuukausi
  • 6 kk - 232,50 € / kuukausi
  • 3 kk - 465,00 € / kuukausi
  • Tili - 81,30 € / kuukausi
Saatavuus:

Sisustustakka Optimyst Cavalli

Varastotoimitus

Varastossa 1 KPL

Toimitus: 2-5 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Nouto Limingasta (maksu myös kortilla)

Toimituskulut:

39 €

Nouto Limingasta 0€

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Iso Cavalli Optimyst on sisustustakka, jossa erittäin aidon näköinen savuefekti toteutetaan vesihöyryllä!

Tuote on valmiiksi koottu, takka asennetaan sopivaan tarkoitettuun tilaan ja se on heti käyttövalmis.
Lämmitystoiminto, sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Lämmitysteho säädettävä 1000/2000W: Lämmitys ja liekki erikseen kytkettävissä.

Tämä OptiMyst sähkötakka tarjoaa takkatulen loimua ja lämpöä myös hormittomiin asuntoihin! Tyylikäs isokoinen takkamantteli. Erittäin realistinen OptiMyst 3D liekki ja savuefekti, lisäksi tehokas lämmitystoiminto. Takka on myös turvallinen ja näyttävä lisälämmitin.

Erittäin vaikuttava OptiMyst 3D liekki ja savuefekti vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. OptiMyst teknologia jonka avulla on 3D liekkiefekti toteutettu vesihöyrytoiminnolla. Vesisäiliö on laitteessa piilotettu tulisijan alle. Liekkien intensiivisuus säädettävä. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma. Vesihöyry parantaa huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää terveyttä. Turvallinen ja terveellinen!

Opti-myst sarja - vesi ja tuli samassa. Irlantilaiset Glen Dimplex Groupin insinöörit ovat löytäneet tavan miten muuttaa vesi tuleksi. Patentoitu vesihyöry 3D teknologia jonka avulla on mahdollista jäljitellä aitoa tuliliekki-efektia. Opti-myst® sarjan höyrytakoissa on 100% 3D liekkiefekti ja vesihöyrytoiminto, antavat kuvitelman aidosta tuliliekista ja savusta. Vesisäiliö on laitteessa piilotettu tulisijan alle. Vesi höyrystyy ultra-ääniteknologian avulla. Halogeenivalaistus vesisäiliön takana lämmittää ilman ja tuottaa vesihyöryä. Näin muotostautuu visuaalisesti realistinen liekki ja savuefekti. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma.

Sisustustakka sopii kotiin, toimistoon tai mökille! Sisustustakalla luot tunnelmaa edullisesti, vaivattomasti ja turvallisesti ja se sopii huoneeseen kuin huoneeseen, tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle. Soveltuu hyvin myös vierasmajaan, jossa tarvitaan tunnelmanluojaa sekä lämmitintä.
Sähkötakkaa varten ei tarvita hormia, joten se voidaan asentaa tilaan, mihin normaalia tulisijaa ei voida asentaa, kuten kerrostaloon. Takan paikkaa voi halutessaan vaihtaa huoneesta toiseen. Ja jos tulee muutto, sähkötakka lähtee tietenkin mukaan. Se on myös siisti, ei tuhkaa eikä tuota hajua.

Kaukosäädin mukana. Ohjauspaneeli myös takassa. Sisustustakassa on suositeltava käyttää vain suodatettua tai pullovettä.

Asennus: Tyylikäs manttelitakka, lattiamalli, sijoitettavissa vapaastiseisovana

TIEDOT:

Valon lähde (tuliefekti): LED

Mitat: K90 / L114 / S30 cm
Sähköjohdon pituus: 1,5m pistotulppaliitäntä
Paino: 42 kg
Väri: valkoinen
Liekkiefekti/tuotesarja: OptiMyst®, vesihöyryllä
tehty tuliefekti
Lämmitys: lämmittävä sähkötakka
Tyyppi: sähkötakkakokonaisuus
CE: CE-hyväksytty
IP-luokka: IP20
Takuu: 2 vuotta
Kaukosäädin: kyllä
Materiaali: -
Lattia/seinä: lattiamalli
Termostaatti: ylikuumenemissuoja
Valon lähde (tuliefekti):  halogen
Tuliefektin virrankulutus: 200 W
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Sisustustakka Optimyst Cavalli
Arvosana
2016 Smartia Oy