Sisustustakka Scandic De Luxe Optiflame

Tuotetunnus: 206923D


Normaali 599,00 € /KPL
519,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • 24 kk - 23,90 € / kuukausi
  • 12 kk - 43,30 € / kuukausi
  • 6 kk - 86,50 € / kuukausi
  • 3 kk - 173,00 € / kuukausi
  • Tili - 30,20 € / kuukausi
Saatavuus:

Sisustustakka Scandic De Luxe Optiflame

Varastotoimitus

Varastossa 2 KPL

Toimitus: 2-5 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Nouto Limingasta (maksu myös kortilla)

Pakettitoimitus

Toimituskulut:

0 € (Kotiinkuljetus + 3,90€)

Nouto Limingasta 0€

Erittäin tyylikäs sisustustakka (sähkötakka) pohjoismaiseen tyylin sopivalla manttelilla, Valmis sähkötakkakokonaisuus jossa aito Optiflame® liekki ja lämmitystoiminto luovat yhdessä tunnelmaa.


Sähkötakkaa varten ei tarvita hormia, joten se voidaan asentaa tilaan, mihin normaalia tulisijaa ei voida asentaa, kuten kerrostaloon. Takan paikkaa voi halutessaan vaihtaa huoneesta toiseen. Ja jos tulee muutto, sähkötakka lähtee tietenkin mukaan. Se on myös siisti, ei tuhkaa eikä tuota hajua.

Lämmitystoiminto 1000/2000W, sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Lämmitystehon säätö, lämmitystoiminto ja liekkiefekti myös erikseen kytkettävissä. Ohjauskytkimet laitteessa turvallinen ylikuumenemissuoja

Optiflame vilkkuva ja liikkuva kuten todellinen takkatuli.

Optiflame teknologia perustuu pyörivään peilisysteemiin. OptiFlame sähkötakat ja takkasydämet ovat lämmitystoiminnolla varustettuja, joka tarkoittaa sitä, että takka ei ole pelkkä koriste-esine vaan myös kaunis ja tyylikkäästi muotoiltu lämmityslaite. Tunnelmallinen liekkitoiminto voi olla päällä myös ilman lämmitintä Tuote on täysin huoleton ja käyttäjän kannalta vaivaton

Optiflame peili-yksiköt on kiinnitetty ympyränmuotoiselle alustalle, ja ne luovat mahdollisimman leveän heijastuksen ympäristöön. Alustan pyöriessä valo taittuu ja heijastuu epäsäännöllisesti luoden näin tuliliekki-efektin. Tuodakseen esiin liekin aitoutta, on liekin tausta tumma ja valaistuksen sijainti on alhaalla (pitkä-ikäiset RGB LED lamput). Valo-efektin sähkönkulutus on yleensä vain normaalin sisävalaisimen verran. Liekin intensiivisuus ja lämmitystoiminto ovat säädettävissä joissakin malleissa, ja kytkettävissä erikseen melkein kaikissa malleissa. Sähkötakkojen lämmitysteho on yleensä noin 750/1500 tai 1000/2000 W. Lämpöpuhallin jakaa lämpöä tasaisesti asuintilaan, jolloin asuintila lämpiää nopeammin ja tehokkaammin. Lämmitystapa on käytännössä sama mikä lämpöpuhallin lämmittimissä.

Sisustustakka sopii kotiin, toimistoon tai mökille! Sisustustakalla luot tunnelmaa edullisesti, vaivattomasti ja turvallisesti ja se sopii huoneeseen kuin huoneeseen, tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle. Soveltuu hyvin myös vierasmajaan, jossa tarvitaan tunnelmanluojaa sekä lämmitintä.

Asennus: Tyylikäs manttelitakka, lattiamalli, sijoitettavissa vapaastiseisovana

MALLI SISUSTUSTAKKA NÄHTÄVISSÄ OULUSSA OSOITTEESSA KALLISENHAARA 3, OULU (MA-PE 8-16). KATSO TARKKA SIJAINTI TÄSTÄ >>

TIEDOT:

Mitat: K103,5 / L77 / S34 cm
Sähköjohdon pituus: 1,5m, pistotulppaliitäntä
Paino: 46 kg
Väri: valkoinen/musta
Liekkiefekti/tuotesarja: Optiflame®
Lämmitys: lämmittävä sähkötakka
Tyyppi: sähkötakkakokonaisuus
CE: CE-hyväksytty
IP-luokka: IP20
Takuu: 2 vuotta
Kaukosäädin: kyllä
Materiaali: -
Lattia/seinä: lattiamalli
Valon lähde (tuliefekti):  LED
Tuliefektin virrankulutus: 10 W
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Sisustustakka Scandic De Luxe Optiflame
Arvosana
2016 Smartia Oy