Optimyst Sisustustakka Takkasydän OMC600

Tuotetunnus: OMC600


799,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 46,50 € / kuukausi
  • 3 kk - 273,00 € / kuukausi
  • 6 kk - 139,00 € / kuukausi
  • 12 kk - 72,10 € / kuukausi
Saatavuus:

Optimyst Sisustustakka Takkasydän OMC600

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

59 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

TUOTEKUVAUS:

Optimyst OMC600 sisäänrakennettava sisustustakka moduuli, jossa aidon näköinen savuefekti toteutetaan vesihöyryllä! KATSO ESITTELYVIDEO TÄSTÄ >>

Tämä suosittu OptiMyst sähkötakka tarjoaa takkatulen loimua hormittomiin asuntoihin! Takkasydän on sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen tai kalusteisiin, sopii hyvin myös vanhan takan uudeksi tulisijaksi. Erittäin realistinen OptiMyst 3D liekki ja savuefekti. 

Erittäin vaikuttava OptiMyst 3D liekki ja savuefekti vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. OptiMyst teknologia jonka avulla on 3D
liekkiefekti toteutettu vesihöyrytoiminnolla. Vesisäiliö on laitteessa piilotettu tulisijan alle. Liekkien intensiivisuus säädettävä.
Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma. Vesihöyry parantaa huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää terveyttä. Turvallinen ja terveellinen!

Tuote on helppo ja nopea kasata. Takka asennetaan sopivaan tarkoitettuun tilaan ja se on heti käyttövalmis.

Kaukosäädin mukana

Ohjauspaneeli myös laitteessa

Laitteessa on suositeltava käyttää vain suodatettua tai pullovettä.

Sisustustakka sopii kotiin, toimistoon tai mökille! Sisustustakalla luot tunnelmaa edullisesti, vaivattomasti ja turvallisesti ja se sopii huoneeseen kuin huoneeseen, tai vaikkapa lasitetulle parvekkeelle. Soveltuu hyvin myös vierasmajaan, jossa tarvitaan tunnelmanluojaa.

 

Sähkötakkaa varten ei tarvita hormia, joten se voidaan asentaa tilaan, mihin normaalia tulisijaa ei voida asentaa, kuten kerrostaloon. Takan paikkaa voi halutessaan vaihtaa huoneesta toiseen. Ja jos tulee muutto, sähkötakka lähtee tietenkin mukaan. Se on myös siisti, ei tuhkaa eikä tuota hajua.

 

 

Opti-myst sarja - vesi ja tuli samassa. Irlantilaiset Glen Dimplex Groupin insinöörit ovat löytäneet tavan miten muuttaa vesi tuleksi. Patentoitu vesihyöry 3D teknologia jonka avulla on mahdollista jäljitellä aitoa tuliliekki-efektia. Opti-myst® sarjan höyrytakoissa on 100% 3D liekkiefekti ja vesihöyrytoiminto, antavat kuvitelman aidosta tuliliekista ja savusta. Vesisäiliö on laitteessa piilotettu tulisijan alle. Vesi höyrystyy ultra-ääniteknologian avulla. Näin muotostautuu visuaalisesti realistinen liekki ja savuefekti. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma.

 

TIEDOT:

Sähköjohdon pituus: 1,5m pistotulppaliitäntä
Mitat: K32 / L54,5 / S22 cm
Paino: 9 kg
Takuu: 2 vuottaa
Tyyppi: Sähkötakka moduuli
Liekkiefekti/tuotesarja: OptiMyst®
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Optimyst Sisustustakka Takkasydän OMC600
Arvosana
2016 Smartia Oy