Pergo Vinyyli Optimum Ecru mansion tammi, lauta

Tuotetunnus: V3107-40013
42.90€ /M2

90.30 €/ PKT

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 5,30 € / kuukausi
PKT
Saatavuus:

Pergo Vinyyli Optimum Ecru mansion tammi, lauta

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

79 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Pergo Vinyyli Optimum Ecru mansion tammi, lauta

 

Pergon uudet vinyylilattiat merkitsevät vinyylin vallankumousta. Uudenlainen pinta näyttää ja tuntuu luonnolliselta. Se tuo tullessaan kestävyyden, josta Pergo tunnetaan. Uuden valmistusprosessin ansiosta vakaus on ylivoimainen. Uusi napsautusliitostekniikka saa asennuksen sujumaan nopeammin ja helpommin kuin koskaan aikaisemmin. Lämmin mukava pehmeys on täysin eri tasoa kuin muissa vinyylilattioissa.

 

Tällainen lattia antaa mielenrauhaa. Täysin tiivistetyn pinnan ansiosta lika ei pääse tunkeutumaan lattiaan, joten mahdolliset tahrat voidaan puhdistaa pelkällä vedellä.

 

6 tärkeintä syytä valita Pergo-vinyylilattia

 

1 - Toivota kestävyys tervetulleeksi!

Uusia Pergo-vinyylilattioita ei ole tehty pelkästään kestämään. Lisäksi ne pysyvät kauniina! Uusi suojaava TitanV-pintakerros tiivistää pinnan tehokkaasti. Se parantaa tahraantumisen- ja ikaantumisenkestävyyttä sekä suojaa naarmuilta. Tiivistetystä pinnasta on monenlaista hyötyä. Se estää naarmuuntumista ja helpottaa lattian puhdistamista. Täydellisenä vakuutena laadusta kaikille Pergo-vinyylilattioille annetaan jopa 25 vuoden takuu.


2 - Pergo-vinyylilattia ei koskaan taitu

Uusi vankka PerfectFold-V-napsautusjärjestelmämme on luotu erityisesti vinyylilattioita varten. Siinä on ainutlaatuinen rakenne, koska se lukitsee pysty- ja vaakasuunnassa, joten kestävän lattian asentaminen sujuu uskomattoman nopeasti ja helposti. Riittää, että taitat tai napsautat lattian paikalleen.


3 - Luonnollinen ilme ja tuntuma

Puun, kiven ja karheaa betonin luonnollisen pinnan inspiroiman 24 mallimme avulla voit korostaa kotisi tunnelmaa juuri haluamallasi tavalla. Ainutlaatuiset viisteet vahvistavat aitouden tunnetta. Ne auttavat jäsentämään lankkujen sivut ensiluokkaisissa lattioissamme.


4 - Täysin vedenkestävä

Uudet vinyylilattiamme ovat täysin vedenkestäviä, joten ne ovat oikea valinta keittiöihin ja muille alueille, joilla kauniin lattian on oltava myös käytännöllinen.


5 - Pehmeyttä kaikkialla

Energiatehokkaassa erittäin modernissa valmistusprosessissa jätteen määrää on vähennetty, joten lopputulos tuntuu hyvältä jalkojen alla ja säästää luontoa.


6 - Lattialämmitykseen

Pergon vinyylilattiat tuntuvat kotoisilta ja pehmeiltä, ja lisäksi ne soveltuvat hyvin lattialämmitykseen.

 

  • TitanV -pintakerros suojaa naarmuuntumiselta, tahroilta ja kulumiselta, oma patentoitu pintaratkaisu.
  • PerfectFold-V -lukkonponttijärjestelmä
  • Lukituksen vahvuus; lyhyt sivu 2 kN/m, pitkä sivu 2,5 kN/m
  • Markkinoiden stabiilein vinyylilattia (vain 2 mm elämisvarat asennuksessa, voidaan asentaa oviaukon yli huoneesta toiseen, asennusmatka 20 m x rajattomasti, täysin stabiili tuote 45 lämpöasteeseen).
  • 100 % ftalaattivapaa (HUOM! myös kierrätysmateriaalin osalta, koska käytämme/kierrätämme vain omalla tehtaalla valmistettu muovia)
  • 100 % vedenkestävä
  • M1 päästöluokitus
  • 20 vuoden takuu kotikäytössä

 

Pergon vinyylit valmistetaan Euroopassa, Belgiassa!

 

Videolinkit:

 

Pergo vinyyli stabiilisuus

Pergo vinyyli kulutuksenkesto

Pergo vinyyli puhtaanapito

 


VALITTAVANA KAKSI LAATUTASOA

Kaikista Pergon vinyylilattioista on saatavana kaksi laatutasoa: Premium ja Optimum. Premium-lattiamme sopivat erityisen hyvin koteihin, koska mullistava PerfectFold V -asennusjärjestelmämme tekee niiden asentamisesta äärimmäisen helppoa.
Julkisiin tiloihin, joissa suositaan usein liimattavaa lattiaa, suosittelemme Optimum-laatutasoa.

 

 

Ecru Mansion Tammi, lauta

Vinyyli

Tuotenumero: V3107-40013

Ecru Mansion Tammi lisää tyylikkään pehmeän ja vaalean skandinaavisen ilmeen mihin tahansa tilaan. Se sopii erityisen hyvin nuorekkaisiin sisustuksiin ja eloisiin raikkaisiin väreihin. Lautamalli on täydellinen valinta huoneisiin, joiden lattian haluat näyttävän aidolta puulattialta mutta kaipaat myös vinyylin lämpöä, pehmeyttä ja vedenpitävyyttä. Uusi Optimum-valinta PerfectFold V -asennusjärjestelmällä luo hyvin kestävän kulutuspinnan julkisiin tiloihin sekä nopeuttaa ja helpottaa ammattimaista asennusta.

Pergon antama pitkä takuu on voimassa kun käytät asennuksessa Pergon omia alusmateriaaleja. Alusmateriaalit löydät alta liittyvistä tuotteista.

 

 

 

 

TEKNISET TIEDOT:

Asennusmenetelmä: PerfectFold-asennusjärjestelmä
Materiaali: Vinyyli
Paloluokitus: Bfl-s1
Takuu: 25 vuotta
Koko: 1251x187mm
Asennusjärjestelmä: PerfectFold V
Laatutaso: Optimum
Pinnan suojaus: TitanV
Paksuus: 4,5mm
Pakkaus: 2,105m2
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Pergo Vinyyli Optimum Ecru mansion tammi, lauta
Arvosana
2016 Smartia Oy