OSTA NYT, MAKSA TOUKOKUUSSA!

OSTA NYT, MAKSA TOUKOKUUSSA!

ÄLÄ JÄTÄ LOPPUVUODEN MAKSUETUA HYÖDYNTÄMÄTTÄ!

Tilaa saunasi nyt, niin saat toimituksen heti varhain keväällä huhti-toukokuussa. Viimeiset kaksi kesää ovat olleet meillä kovia saunakauppakesiä ja toimitusajat ovat pyrkineet siirtymään myöhäiseen syksyyn. Siksi haluamme nyt varmistella, että mahdollisimman moni pääsee ensi juhannuksena uuteen saunaan.

Kampanjan ehdot:

Kampanja koskee kaikkia yli 7000€ hirsisaunakauppoja. Kauppahintaan katsotaan sisältyväksi myös kaupan yhteydessä myyty kiuas- ja hormipaketti sekä kattopaketti ja vesiränni sekä toimituskulut.

Kampanja on voimassa kaikkiin 24.12.2019 mennessä vahvistettuihin kauppoihin.

Lasku saapuu toimituksen jälkeen ja siinä on koroton ja kuluton 30pv maksuaika. Halutessasi voit maksaa laskua myös erissä tämän jälkeen. Minimi kuukausierä 7000€ kaupassa 119€/kk. Osamaksulle siirryttäessä luoton todellinen vuosikorko 9,94%

Näin kampanja toimii:

1. Tee myyjän kanssa kauppa! Soita myyntipalveluumme 010 574 5500 ja sovi saunakaupasta tai tilaa sauna sähköpostilla info@smartia.fi

2. Täytä sähköinen luottohakemus Tästä >> - Saat heti luottopäätöksen näytöllesi.

rahoituspäätös vähintään saunakauppaa vastaavalle summalle ja valitse itsellesi sopiva kk-erä. Järjestelmä vaatii tämän, vaikka maksaisitkin laskun täysin ilman korkoja ja kuluja pois toimituksen jälkeen toukokuussa.

3. Myyjä saa tiedon hyväksytystä rahoituksesta ja toimittaa tilausvahvistuksen

4. Myyjä toimittaa kaupanpäällistuotteen iPadin sovittuun osoitteeseen.

5. Valmista. Kauppa on tehty ja Smartia laittaa saunan tuotantojonoon. Toimitus keväällä.

Lisätietoja kauppiaalta 010 574 5500

2016 Smartia Oy