PP-Termo tiivistenauha 10x95 20jm/rll

Tuotetunnus: T2109B
13,90 € /RLL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 0,80 € / kuukausi
Saatavuus:

PP-Termo tiivistenauha 10x95 20jm/rll

Varastotoimitus

Varastossa Yli 10 RLL

Toimitus: 2-5 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Nouto Limingasta (maksu myös kortilla)

Pakettitoimitus

Toimituskulut:

6.9 € (Kotiinkuljetus + 3,90€)

Nouto Limingasta 0€

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

PP-Termo tiivistenauha 10x95 20jm/rll

 

PP-TERMO – pitää lämmön sisällä!

Voit käyttää PP-TERMOA mm.:
- hirsien väliin eristeeksi / tiivisteeksi
- Voit käyttää PP-TERMOA mm.:
- elementtien saumoihin eristeeksi / tiivisteeksi
- harkkojen väliin eristeeksi
- alajuoksun alle kosteuseristeen päälle
- ikkuna- ja ovikarmien tiivistykseen
- vanhojen hirsirakennusten tilkitsemiseen
- koolaukseen ja lattiarakenteiden väliin
- parketin alle
- lisäeristeeksi korjausrakentamiseen
- eristeenä hirsi-, kivi- ja puutaloon sekä teollisuushalleihin
- räätälöidyt käyttökohteet, esim. teollisuuteen


PP-TERMO on uusinta teknologiaa hyödyntävä, kosteutta hylkivä rakennusnauha kaikkeen rakentamiseen. Vaativimmatkin kansainväliset tiiveysvaatimukset täyttävässä PP-TERMOSSA yhdistyvät parhaat ominaisuudet yhdessä ja samassa tuotteessa.

Kaikkeen rakentamiseen
Kotimainen PP-TERMO toimii erinomaisesti useimmissa rakenteissa. Se soveltuu mm. hirsitaloon, kivitaloon, puutaloon ja teollisuushalleihin. PP-TERMOA on saatavilla myös kelonharmaana. Erittäin kimmoisana ja joustavana eristemateriaalina PP-TERMO elää rakenteiden mukana ja säilyttää ominaisuutensa säiden vaihteluista huolimatta vuosikymmenestä toiseen.

Hengittävä ja eristävä
Erikoiskuiturakenteensa ansiosta PP-TERMO sitoo tehokkaasti ilmaa itseensä ja näin sillä on erinomainen lämmöneristyskyky (jopa 0.033W/mK). Ohjeiden mukaisesti asennettuna PP-TERMO täyttää vaativimmatkin kansainväliset tiiveysvaatimukset mahdollistaen kuitenkin hengittävän rakenteen.

Ei sido kosteutta
PP-TERMO hylkii voimakkaasti vettä eikä sido kosteutta itseensä. Se mahdollistaa taloon hengittävän ja höyrynsuluttoman rakenteen, siirtäen höyryt ja kaasut eristeen läpi itse eristysmateriaalin kastumatta. PP-TERMO rakennusnauhan kanssa ei tarvitse käyttää lisätiivisteitä viistosateen ja valumaveden torjumiseksi. Esimerkiksi erittäin vaativissa olosuhteissa, jossa viistosade rasittaa mm. hirsirakenteista seinää ja jossa on jouduttu käyttämään lämpöeristeen lisäksi erillistä kumitiivistettä tai vastaavaa, on PP-TERMO rakennusnauha erinomainen vaihtoehto.

Puhdas ja turvallinen eriste
Kansainväliset paloturvallisuusvaatimukset (ISO 11925-2) täyttävä PP-TERMO on myös myrkytön ja pölytön saumaeriste, joka ei aiheuta allergisia reaktioita. Sillä on myös paras kansainvälinen M1-sisäilmaluokitus. PP-TERMO ei tarjoa kasvupohjaa homeelle tai mikro-organismeille eikä materiaali houkuttele itseensä pieneliöitä tai muita tuhohyönteisiä.1. Lämmöneristyskyky
Uudistunut termokuiturakenne sitoo tehokkaasti ilmaa itseensä, jonka ansiosta sillä on erinomainen lämmöneristyskyky (0.033W/mK).

2. Ilmanpitävyys ja hengittävyys
Uuden tiiviimmän rakenteensa ansiosta täyttää kansainväliset tiiveysvaatimukset, ohjeiden mukaan asennettuna ilmanläpäisevyys alle 0,05 (m³/msPa) ja kuitenkin rakenteesta tulee hengittävä.

3. Kosteustekniset ominaisuudet (Ei ime vettä)
Erikoiskäsitellyn kuidun ansiosta hylkii voimakkaasti vettä (ei tarvita lisätiivisteitä viistosateen tai valumaveden torjumiseksi). PP-TERMO-rakennusnauhalla on erinomainen kosteudensiirtokyky, se siirtää höyryt ja kaasut niin, että eristemateriaali ei kastu, sen ansiosta rakenteessa ei tarvita höyrysulkua.

4. Monikäyttöinen (Universal)
PP-TERMO-rakennusnauha soveltuu erilaisiin rakenteisiin ja rakennuksiin; elementtitalot, hirsitalot, kivitalot, teollisuushallit jne., missä yleensä saumatiivisteitä tarvitaan.

5. Paloturvallinen
Täyttää kansainväliset paloturvallisuusvaatimukset ISO 11925-2.

6. Myrkytön ja pölytön 
PP-TERMO-saumaeriste ei aiheuta allergisia reaktioita ja se onkin ainoa rakennusnauha, jolle on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnus. Tuotteella on myös paras kansainvälinen M1-sisäilmaluokitus.

7. Ei homehdu 
PP-TERMO-rakennusnauha ei tarjoa minkäänlaista kasvupohjaa homeelle ja mikro-organismeille.

8. Kimmoisa, kevyt ja nopea 
PP-TERMO on erittäin kimmoisa ja joustava materiaali, joka elää rakenteiden mukana ja säilyttää ominaisuutensa säiden vaihtelusta huolimatta vuosikymmenestä toiseen. PP-Termo leikataan valmiiksi haluttuihin mittoihin ja muotoihin. Näin asennus käy nopeasti ja kevyesti.

9. Ei houkuttele pieneliöitä 
PP-TERMO-rakennusnauha ei houkuttele pieneliöitä tai tuhohyönteisiä.

10. Turvallinen, tutkittu ja kotimainen 
Käytetty menestyksellisesti rakennusmateriaalina jo vuosikymmeniä. Kehitämme tuotetta tiiviissä yhteistyössä talotehtaiden ja VTT:n kanssa. PP-TERMO on kotimainen avainlipputuote parhaimmillaan.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:PP-Termo tiivistenauha 10x95 20jm/rll
Arvosana
2016 Smartia Oy