Miksi Smartia?

Rakennus-sivun | miksi_smartia  | joustavin_tapa

1. Markkinoiden joustavin tapa rakentaa

Meiltä asiakas saa sellaisen rakennuksen kuin tarvitsee. Näppärän rakennustapamme ansiosta muutosten tekeminen on helppoa. Meitä eivät rajoita elementtien kankea muunneltavuus tai organisaatiomme jäykkyys. Meille jokainen rakennus on yksilö.

Rakennus-sivun | miksi_smartia  | mutkaton_ja_ammattitaitonen

2. Mutkaton ja ammattitaitoinen palvelu & erinomainen asiakastyytyväisyys

Smartia toimii rakentajan tukena aina ensimmäisestä ideoinnista viimeiseen listaan saakka. Meiltä saat ammattitaitoiset neuvot ja ohjeet hankkeesi edistämiseen. Hankkeen kokoluokasta riippuen saat aina käyttöösi sopivanlaisen ammattilaisen kumppaniksesi. Asiakkaamme ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä mm. sujuvaan palveluumme ja rakennusmateriaaliemme laatuun. (NPS 31.12.2020).

Rakennus-sivun | miksi_smartia  | Smartia_allianssi

3. Smartia Allianssi-malli – Osallistu ja säästä!

Toimitila- ja hallirakentamisessa puhumme Allianssi-rakentamisesta. Siinä vastuut ja toimet rakentamisessa jaetaan Smartian, sen verkoston ja sinun, rakentajan, välillä. Osallistumalla ja vastuuta kantamalla säästät jopa 10-25% hankkeen kokonaiskuluissa verrattuna KVR-urakkana ostettavaan avaimet käteen -ratkaisuun.

Rakennus-sivun | miksi_smartia  | Smartia_rakennuspaketti

4. Smartian rakennuspaketti on mukava ja nopea pystyttää

Meillä on asiakkaina sekä yksityisiä ensi kertaa rakentavia, että ammattilaisia. Kaikkien yhteinen palaute on, että Smartian määrämittaan katkottu ja jalostettu puuosatoimitus on mukava ja helppo pystyttää. Pre Cut -rakentamistavan ansiosta työmaan materiaalihävikki on olematonta ja työmaa pysyy siistinä. Rakennuksien kokoluokan kasvaessa pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa järkevimmän rakenteellisen ratkaisun. Pre-cut version lisäksi toimitamme kehärunkoisia sandwich-elementtirakenne ratkaisuja.

Rakennus-sivun | miksi_smartia  | Smartia_laatu

5. Myymme vain erinomaista laatua

Smartia käyttää kaikissa osatoimituksissa tunnettuja laatutuotteita ja parhaita materiaaleja. Se ei useinkaan tarkoita kalleimpia, mutta harkitun järkeviä ratkaisuja. Tässä asiassa poikkeamme merkittävästi markkinoiden edullisimmista ja kevytrakenteisista halparatkaisuista. Kaikki tuotteet täyttävät tarvittavat hyväksynnät ja voit luottaa, että erinomaisen laadun vuoksi rakennuksellasi on pitkä elinkaari.

Rakennus-sivun | miksi_smartia  | Smartia_hinta

6. Aina järkevään hintaan

Toimintamme kantava ajatus on, että kokonaisuuden on oltava asiakkaalle edullinen. Vaikka räätälöimme yksilöllisiä rakennuksia asiakkaan toiveiden mukaan, ohjeistamme asiakasta aina tekemään järkeviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Niissä näkyy ammattitaitomme! Lisäksi kerromme kun sinulla on mahdollisuus hyödyntää esim. yhteiskunnan tukia. Käymme läpi koko työmään talousarvion ja ohjeistamme tekemään viisaita valintoja. Budjetointityökalumme on mukana suuremmissa halli- ja toimitilahankkeissa.

Rakennus-sivun | miksi_smartia  | Smartia_kotimainen

7. Suosi kotimaista!

Smartia on 100% suomalainen yksityisomisteinen yhtiö, joka maksaa veronsa Suomeen. Se työllistää verkostonsa kautta satoja suomalaisia. Juuremme ovat suomalaisessa puusepänteollisuudessa. Teemme yhteistyötä talotehtaiden kanssa ja tunnemme suomalaisen rakentajan tarpeet. Toimintaamme kulmakiviä ovat rehti ja ahkera työnteko sekä aktiivinen toiminnan kehittäminen.

Rakennus-sivun | item-7 | item-7/Miksi SMARTIA?

Vahva ammattilainen & fiksu kauppakumppani

”Se oli vuosi 1987 kun Raaheen perustettiin paikallinen rautakauppa. Moni asia on muuttunut noista ajoista. Tuhansien rakentaja-asiakkaiden palveleminen ja jatkuva kehittäminen ovat hioneet meistä rautaisia rakennusalan ammattilaisia. Vahva intohimo lajiin leimaa tekemistämme” -Hannu Pohjola, toimitusjohtaja

Henkilökortti - Jukka Jäntti VK

Jukka Jäntti

Myyntipäällikkö

Henkilökortti - Harri Kalliokoski VK

Harri Kalliokoski

Myynti hallit ja toimitilat

Henkilökortti-Maija Suopanki VK

Maija Suopanki

Myynti autotallit ja hallit

Henkilökortti - Antti Jäntti VK

Antti Jäntti

Myynti autotallit ja hallit

© 2016 Smartia