JUURI SELLAISET TOIMITILAT KUIN TARVITSET
Asiakas: Elekma Oy, Kempele
TOIMITILARAKENNUS MARKKINOIDEN KUSTANNUSTEHOKKAIMMALLA TAVALLA
Asiakas: Fixus Center Lieksa
TOIMITILAT TARPEIDESI MUKAAN
Asiakas: Underground Motorsport, Kerava

Toimitilat

Haaveiletko yrityksellesi uusista tuotantotiloista, toimistotiloista tai varastosta? Onko suunnitelmissasi rakentaa tai rakennuttaa sijoituskiinteistö, kuten rivihalli? Meiltä löytyy ratkaisu näihin.
Kenties tuotantotilat ovat jo liian pienet, eikä kapasiteetti riitä? Tai tuotanto on saatu rullaamaan, ja varastosta meinaa loppua tila? Vuokraus on aina helppo vaihtoehto, mutta sopivia liiketiloja on monesti vähän tarjolla. Riippuen kohteesta, voi kyseessä olla liian kalliit neliöt, remontoimattomat ja vanhanaikaiset tilaratkaisut, tai yksinkertaisesti huono soveltuvuus juuri Sinun liiketoimintaasi. Vuokratilojen kuumeiselle tutkimiselle ja loppumattomalle etsinnälle on vaihtoehto. Se kannattaa myös taloudellisesti.
Hanki nyt yrityksellesi ikioma liiketila Smartialta
Smartia tarjoaa erittäin kustannustehokkaan tavan rakentaa uudet toimitilat. Notkean rakennustapamme ja yhdessä ammattilaisten kanssa tapahtuvan suunnittelun vuoksi saatte yrityksellenne laadukkaasti tehdyt, edustavan näköiset ja käytännöllisesti toimivat tilat.
Smartian tarjoama rakennustapa on vaihtoehto avaimet käteen -ratkaisulle. Allianssimallissamme asiakas osallistuu projektiin organisoimalla hanketta yhdessä rakentamisen ammattilaisen, Smartian kanssa. Osapuolten tehtävät ovat kokemuksesi ja tarpeidesi mukaan hyvin soviteltavissa. Yhteistyössä asiantuntijan kanssa rakentamisen kustannukset pysyvät kurissa ja hvyin suunniteltu hanke etenee jouhevasti. Toteutustapamme ansiosta rakentajan säästö on tyypillisessä kohteessa vähintään kymmeniä tuhansia euroja ja näin ollen saat omalle osallistumistyöllesi hyvän korvauksen.

Pyydä tarjous jo tänään!

Myyntipalvelu puh. 010 574 5511 / myynti@smartia.fi


TUOTANTO JA TOIMISTOTILOJA

Sinun tarpeisiisi

Ota yhteyttä
RAKENNUS| TOIMITILAT | ISOBANNERI

Kaikki Toimitilat

loader
Nouseva

{{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}} Tuotetta

Sivu
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'nav_description2')}}
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Nouseva

{{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}} Tuotetta

Sivu
© 2016 Smartia