Salaojaputki MX 50/44 x 200

Tuotetunnus: A220051

Latauslinkit123,80 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 7,20 € / kuukausi
  • 3 kk - 42,30 € / kuukausi
  • 6 kk - 21,50 € / kuukausi
Saatavuus:

Salaojaputki MX 50/44 x 200

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

50 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Salaojaputki MX 50/44 x 200

 

Salaojaputki MX 50 mm x 200 m SN8 on pääsääntöisesti peltosalaojitukseen käytettävä salaojaputki, mutta sitä voidaan käyttää myös kiinteistöjen ja pelikenttien jne. maarakenteiden kuivatukseen. 50-160mm MX-salaojaputket valmistetaan suomalaisten vaatimusten mukaan ja ne ovat SFS-tyyppihyväksyttyjä. Raaka-aineena käytettävän materiaalin (PVC) ja korrukoidun (aallotetun) rakenteensa ansiosta putket saavuttavat erinomaisen rengasjäykkyyden ja ovat silti taipuisia. Peltosalaojituksessa nämä seikat mahdollistavat niin tuotteiden pitkäikäisyyden kuin helpon asennettavuuden kaikilla salaojituskonetyypeillä.

 

Peltosalaojituksella kasvatetaan viljelyyn käytettyä peltopinta-alaa ja sen tuottavuutta sekä helpotetaan pellolla suoritettavia toimenpiteitä. Salaojituksen ajankohta kannattaa ajoittaa kuivaan vuoden aikaan. Salaojituksen yhdistäminen kesannointiin antaa hyvät mahdollisuudet valita optimaaliset olosuhteet. Alkukesästä on myös mahdoista salojittaa jo kylvettyjä peltoja.

 

Meltex Oy on vuonna 1993 perustettu, kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva rakennustarvikkeiden valmistukseen ja maahantuontiin erikoistunut yritys. Meltex valmistaa vankalla ammattitaidolla salaoja- ja sadevesijärjestelmät talon perustuksiin, rumpuputkia ja kaivoja infrarakentamiseen sekä paine- ja viemäriputkia LVI-urakointiin. Putki- ja kaivotehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Sipoossa ja Kuhmoisissa.

 

TEKNISET TIEDOT:

 

-Pituus: 200 m

-Ulkohalkaisija: 50 mm

-Sisähalkaisija: 44 mm

-Rengasjäykkyys: SN8

-Materiaali: PVC

-Väri: Valkoinen

-Jatkoholkilla

 

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Salaojaputki MX 50/44 x 200
Arvosana
2016 Smartia Oy