Sisustustakat

Sisustustakat

Sähkötakka kerrostaloon, omakotitaloon, hoitolaitoksiin ja hotelleihin

Sisustustakka on turvallinen ja trendikäs sisustustuote, joka vangitsee katseen ja rauhoittaa. Sisustustakka - sähkötakka on turvallinen, se toimii sähköllä, eikä se tarvitse savupiippua. Aina ei ole mahdollisuutta laittaa oikeaa takkaa, vaikka haluaisikin. Moni hankkiikin sisustustakan kerrostaloasuntoonsa tunnelmaa luomaan. Hotellit ja hoitolaitokset ovat myös löytäneet sisustustakat. Helppo kytkeä - pistotulppa vain pistorasiaan! Tilaa suosituin sisustustakka Smartiasta. Toimitamme sähkötakat omasta varastosta parissa päivässä. Jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita!

Kehystakka romanttiseen tai moderniin tyyliin

Sinä, joka tykkäät romanttisesta tyylistä, valitset ehkä englantilaistyylisen manttelitakan Modernimpaan makuun löytyy selkeämpilinjaisia malleja eri kokoisina ja värisinä. Myös kaminamalliset pienikokoiset sähkötakat ovat suosittuja.

Sähkötakan liekki

Sisustustakkojen liekkiefektin toteutustapa vaihtelee. Useimmissa takkamalleissa liekkiefekti on toteutettu led-valoilla ja sähkönkulutus vain noin 8 w. Joissakin malleissa, kuten Symphony-sähkötakassa liekkiä ja hiillosta pystyy säätämään. Hienoimmissa Opti-Myst -takkamalleissa liekkiefekti ja todella aidon näköinen savu on toteutettu halogeenilampujen ja höyristimen yhteistyönä. Helppokäyttöinen - lisää vain vesi säiliöön ja napsauta virta päälle. Katso upeat sisustustakkavideot tuotekortilta.
Laskeva
/ sivu

7 Tuotetta

 1. Sisustustakka Optimyst Moorefield
  Sisustustakka Optimyst Moorefield
  1 369,00 € /KPL
  Arvio:
  100%
  Pikatoimitus
 2. Sisustustakka Verdi Optimyst savuefekti
  Sisustustakka Verdi Optimyst savuefekti
  1 590,00 € /KPL
  Pikatoimitus
2016 Smartia Oy