Smartia – juuret syvällä suomalaisessa puurakentamisessa ja kaupassa

Fiksua kauppaa jo vuodesta 1987

Vahvaa ammattitaitoa, erinomaista asiakaspalvelua ja laatutuotteita rakentajille, remontoijille sekä kodin ja pihan varustelijoille.

Ajankohtaista

 1. ASIANTUNTIJA VINKKAA – 3 SEIKKAA - Näin rakennat toimitilan edullisesti

  Suunnitteletko toimitilan rakentamista? Tässä kolme selkeää vinkkiä joiden avulla rakennat uudet toimitilat kustannustehokkaasti.

  Lue lisää
 2. LÄMPÖERISTETTY AUTOTALLI -PALJONKO MAKSAA?

  Autotalli on nykyään monelle tallinrakentajalle jotain aivan muuta kuin pelkkä auton säilytyspaikka. Tallin rakentajan tärkein tehtävä hanketta suunniteltaessa onkin huolella miettiä mihin käyttöön tallia on tarkoitus käyttää.

  Lue lisää
 3. PIHASAUNOJEN KEVÄÄN JA KESÄN TOIMITUSAJAT MYYDÄÄN NYT!

  Pihasaunan toimitusaika vaihtelee muutamista päivistä useisiin viikkoihin. Myös rakennuslupaprosessille tulee varata riittävä aika. Tee saunakauppa lupaehdolla ilman riskiä jo nyt!

  Lue lisää
 4. SINUSTAKO TOIMITILAN RAKENTAJA? ÄLÄ ARKAILE -SE ONNISTUU!

  Onko yritykselläsi tai harrasteporukallasi tarve uusille toimitiloille? Smartia on kumppani, joka mahdollistaa sinulle sen, että vaihtoehtona avaimet käteen -ostamiselle toimit itse rakennuttajana ja säästät tuhansia hankkeen kustannuksissa.

  Lue lisää
 5. TOIMITUSJOHTAJAN KYNÄSTÄ - TALLI- JA HALLIMYYNTI KASVUSSA

  Lue miten korona on vaikuttanut Smartian liiketoimintaan ja mitkä ovat Smartian tulevaisuudennäkymät. Lue lisää
 6. SAUNOMISEN KIEHTOVAT TERVEYSVAIKUTUKSET

  Kaikki olemme tietoisia saunomisen positiivisista terveysvaikutuksista. Vastikään on julkaistu uusi kirja Sauna, keho ja mieli (Docendo) Kirjan ovat lukuisten tieteellisten tutkimustensa pohjalta koostaneet tutkija Tanjaniina Laukkanen ja professori Jari Laukkanen. Lue lisää
© 2016 Smartia