PIHASAUNOJEN TOIMITUSAJAT

PIHASAUNOJEN TOIMITUSAJAT Pihasaunan toimitusaika vaihtelee muutamista päivistä useisiin viikkoihin. Myös rakennuslupaprosessille tulee varata riittävä aika. Tee saunakauppa lupaehdolla ilman riskiä jo nyt!

Kuinkja pitkä on pihasaunan toimitusaika?

Tilaamme kesän saunatoimituksia varten erän saunoja edellisenä syksynä. Saunat valmistetaan talven hiljaisena aikana ja niiden toimitukset alkavat maalis-huhtikuussa. Varastossa oleva sauna toimitetaan joko Smartian Limingan varastosta tai suoraan sopimusvalmistajamme tehtaalta Etelä-Pohjanmaalta. Toimitusaika varastomalleille on tyypillisesti noin viikko.

Varastomallit muodostavat noin puolet vuotuisesta myyntimäärästämme. Loput rakennukset toimitetaan tilauksesta suoraan tehtaalta. Alkukesästä toimitusaika on tyypillisesti 3-4 viikkoa, mutta loppukesää kohti tuotantojono täyttyy ja toimitusaika voi olla jopa kaksi kuukautta.

Mittatilaussaunan toimitusaika

Valikoimissamme oleviin sauna- ja mökkirakennuksiin on mahdollista tehdä myös muutoksia. Haluatko saunarakennukseesi isomman tuvan tai enemmän korkeutta? Haluatko enemmän ikkunoita? Pystymme toteuttamaan monenlaisia toiveita. Mittatilaustuotteen toimitusaika on aina varastomallia selvästi pidempi. Yleensä mittatilausrakennuksen toimitusaika on 6-8 viikkoa.

Vaikuttaako Korona-epidemia saunojen toimituksiin?

Ennakkoon tilaamamme varastosaunat alkavat olla valmiina tehtaalla, eikä Korona vaikuta niiden toimituksiin. Toimitukset pelaavat ainakin toistaiseksi täysin normaalisti. Tehtaallamme ei ole toistaiseksi näköpiirissä mitään vaikeuksia. On kuitenkinn mahdollista, että kotikaranteenin vuoksi moni laittaa vauhtia saunahaaveen toteuttamiseksi ja saunojen tilausmäärä yllättää. Tällöin jonot voivat venyä pitkiksi.Varmimmin saat saunan tälle kesälle, kun tilaat sen nyt. 

Tarkennetun toimitusaika-arvion saat tietoon myyjältä. Soita 010 574 5500 tai info@smartia.fi

© 2016 Smartia