ASIANTUNTIJA VINKKAA – 3 SEIKKAA - Näin rakennat toimitilan edullisesti

ASIANTUNTIJA VINKKAA – 3 SEIKKAA - Näin rakennat toimitilan edullisesti

Suunnitteletko toimitilan rakentamista? Tässä kolme selkeää vinkkiä joiden avulla rakennat uudet toimitilat kustannustehokkaasti.

Rakenna hyvälle maalle!

Hyvä sijainti on aina tärkeä osa toimitilarakentamista, mutta niin on myös maaperän laatu. Maatyöt maiden vaihtoineen, paaluttamistarpeineen ja mahdollisine louhimistöineen ovat merkittävä osa rakentamiskulua. Maaperään ja sen rakentamiselle asettamiin vaatimuksiin perehtyminen on keskeinen osa hankkeen budjetointia.

Tyypillinen vaihteluväli maatyökuluille on jopa 10%-35% hankkeen kokonaiskustannuksista. Joskus toki huonollekin maalle kannattaa rakentaa, jos sijaintietu menee edelle suuremmista kustannuksista.

Vältä kalliita rakenteita!

Älä sorru kalliisiin rakenneratkaisuihin, jos ei ole pakko. Edullisempi ratkaisu ei tarvitse tarkoittaa tyylikkyydestä tinkimistä. Rakenneratkaisun muutos saattaa tuoda rakennusvaiheeseen lisää työtä tai vähentää sitä. Toinen ratkaisu on materiaalien kannalta kalliimpi, toinen edullisempi.

Ammattitaitomme on esimerkiksi sitä, että etsimme aina kanssasi kokonaiskustannusten kannalta järkevimmän toteutusratkaisun.

Osallistu ja säästä paljon!

Haluatko päästä helpolla ja ostaa avaimet käteen -ratkaisun. Se on aina helppo, mutta ei koskaan edullisin tapa. Smartian allianssi-tyyppinen ratkaisu tarjoaa toisenlaisen vaihtoehdon rakentajalle, joka on valmis osallistumaan hankkeen organisointiin itse.

Tutustu Smartian toimitilamalleihin TÄSTÄ ja inspiroidu.

Lisätietoja voi kysyä täältä: myynti@smartia.fi | WhatsApp: 0504140331 | puh: 09-315 43130
© 2016 Smartia