PIHASAUNOJEN KEVÄÄN JA KESÄN TOIMITUSAJAT MYYDÄÄN NYT!

PIHASAUNOJEN KEVÄÄN JA KESÄN TOIMITUSAJAT MYYDÄÄN NYT!

Pihasaunan toimitusaika vaihtelee muutamista päivistä useisiin viikkoihin. Myös rakennuslupaprosessille tulee varata riittävä aika. Tee saunakauppa lupaehdolla ilman riskiä jo nyt!

Kuinka pitkä on pihasaunan toimitusaika?

Varastomallin saunat valmistamme talven aikana ja niiden toimitukset alkavat maalis-huhtikuussa. Toimitusaika varastomalleille on tyypillisesti noin viikko.

Varastomallit muodostavat noin puolet vuotuisesta myyntimäärästämme. Loput rakennukset toimitetaan tilauksesta suoraan tehtaalta. Tällä hetkellä tehdastoimitussaunojen toimitusajat ovat selkeästi varastomalleja pidemmät. Kysy tarkka toimitusajankohta myyjiltämme.

Vaikuttaako Korona-epidemia saunojen toimituksiin?

Talven aikana ennakkoon tehtävät varastosaunat alkavat olla valmiina tehtaalla maalis- / huhtikuussa, eikä korona vaikuta niiden toimituksiin. Toimitukset pelaavat ainakin toistaiseksi täysin normaalisti. On kuitenkin mahdollista, että koronan vuoksi moni laittaa vauhtia saunahaaveen toteuttamiseksi ja saunojen tilausmäärä voi yllättää. Tällöin jonot voivat venyä pitkiksi. Varmimmin saat saunan tälle kesälle, kun tilaat sen nyt. 

Tarkennetun toimitusaika-arvion saat tietoon myyjältä. Soita 010 574 5500 tai info@smartia.fi

© 2016 Smartia