SMARTIALLA ON HYVÄ VIRE PÄÄLLÄ – ETSIMME NYT VAHVISTUKSIA JOUKKOOMME!

SMARTIALLA ON HYVÄ VIRE PÄÄLLÄ – ETSIMME NYT VAHVISTUKSIA JOUKKOOMME! Viimeinen vuosi on ollut meille Smartiassa erittäin hyvää ja vahvan kasvun aikaa. Autotalleja tai halleja rakentavat asiakkaat, niin kuin myös pihasaunan ja muiden piharakennusten rakentajat ovat päässeet toteuttamaan haaveita meidän mahdollistamanamme.

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa!

Meillä on erittäin kovat tavoitteet asiakastyytyväisyyden osalta ja seuraamme sitä tiiviisti. Asiastaan innostunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme on tärkeimpiä vahvuuksiamme. Pyrimme kaikin keinoin siihen, että meiltä asiakas saa luontevaa ja rehtiä ammattitaitoista palvelua joka tilanteessa. Elämme vahvasti mukana asiakkaidemme projekteissa. Moni asiakas lähestyy meitä ystävän suosittelemana. Se jos mikä lämmittää mieltämme.

Henkilöstömme taustat ovat hyvin erilaisia ja aikaisempi työkokemus on voinut karttua monella eri alalla. Meille pääsee töihin hyvällä asenteella ja muilla sopivilla asiakaspalvelutyötä tukevilla avuilla. Rakennusalan ymmärrystä on oltava sopivasti ja vahvaa halua oppia lisää.

Etsimme nyt joukkoamme täydentämään:

- sauna- ja piharakennusmyyjää Vantaan esittelymaailmaan

- autotalli- ja hallimyyjää tekniseen kauppaan tekemään valtakunnallista etäkauppaa

- toimitilaratkaisumyyjää tekemään valtakunnallista etäkauppaa

Tutustu tarkemmin Smartian avoimiin työpaikkoihin: TÄSTÄ LINKISTÄ >>

© 2016 Smartia