TOIMITUSJOHTAJAN KYNÄSTÄ - TALLI- JA HALLIMYYNTI KASVUSSA

TOIMITUSJOHTAJAN KYNÄSTÄ - TALLI- JA HALLIMYYNTI KASVUSSA Lue miten korona on vaikuttanut Smartian liiketoimintaan ja mitkä ovat Smartian tulevaisuudennäkymät.

Kasvava kysyntä haastaa meitä
Päivittäin saan vastata kysymykseen: ”miten korona on vaikuttanut teidän toimialaanne ja mikä teillä on näkymä”. Ilokseni saan vastata, että meillä on koronavuosi tähän saakka mennyt hyvin. Erilaisia autotalli, halli,- ja toimitilarakennuksia olemme myyneet edellisvuotta enemmän. Myös saunamökkikauppa on käynyt mukavasti. Isommissa halli- ja toimitilakohteissa on tullut vastaan epidemian tuoman epävarmuuden vuoksi siirtymää tulevaisuuteen. Meidän kokemuksemme mukaan ihmisiltä löytyy kuitenkin hyvin kauaskatseisuutta ja luottamusta tulevaan, eikä epidemiaa nähdä esteenä edistää hankkeita. Tavoitteemme on yksinkertaisesti olla markkinoiden halutuin toimittaja puurakenteiselle autotallirakennukselle. Smartia Allianssi -konsepti on kustannustietoisen toimitilan rakentajan ratkaisu, joka on mielenkiintoinen vaihtoehto rakennusliikkeeltä KVR-urakkana ostettavalle ratkaisulle. Hyvä laatu kilpailukykyiseen hintaan sekä helppo toteutus omien toiveiden mukaiselle rakennukselle ovat vahvuuksiamme.

Epidemia lisännyt vaatimuksia toimivalle kotiarjelle
Olemme nähneet sen, että nyt kun arki on koronaepidemian vuoksi ollut enemmän kotona olemista, on kodin tilojen toimivuus noussut uuteen tarkasteluun. Yhä useampi haluaa autotallin tai piharakennuksen yhteyteen mukavan kotitoimiston tai saunatilat. On huomattu, kuinka etätyö on säästänyt työmatkoihin kuluvaa aikaa ja nykytekniikan puolesta etätyö onnistuu hyvin. Saunan yhdistäminen autotalliin tai toimistotilaan on monesti toimiva ratkaisu.

Hyvä palaute ilahduttaa
Seuraamme asiakastyytyväisyyttämme tarkasti. Jokaiselle asiakkaalle toteutettu kysely on tärkeä kehittämisen työkalu meille. Olemme erittäin tyytyväisiä jo nykytilanteeseemme. NPS -% = nettosuositteluindeksi on meillä 62%. Yleisten arvioiden mukaan yli 50% lukua pidetään erinomaisena. Ammattitaitoisuus ja mutkaton asiakasystävällinen palvelukokemus näkyvät palautteissa. Varaa aika etäpalaverille Toteutamme kohteita ympäri Suomen, emmekä useinkaan näe asiakastamme, vaikka mielellämme sen tekisimmekin. Viime aikoina olemme pitäneet asiakkaan kanssa Teams- palavereita. Asiakkaamme ja me itse olemme kokeneet ne mukaviksi. Videoyhteydellä naamatusten asioiden kehittely on notkeaa ja tänä aikana turvallista.

 

Onko sinulla talli-, halli- tai toimitilahanke mielessä? Autamme mielellämme asiassa.Olethan yhteydessä! 

Related Posts
  1. HYVÄ STARTTI RAKENNUSPROJEKTILLE HYVÄ STARTTI RAKENNUSPROJEKTILLE Mitä asioita on syytä ottaa huomioon, jotta rakennusprojektisi lähtee heti alussa hallitusti ja tehokkaasti liikkeelle, eikä aikaa ja rahaa kulu vääriin asioihin
© 2016 Smartia