Yritysinfo

 

Smartia Oy

Smartia on suomalainen innovatiivinen kaupan alan toimija ja asiakkaille sataprosenttisesti turvallinen ja edullinen ostospaikka, jonka toimintahistoria kantaa lähes 30 vuoden taakse. Kehitämme toimintaamme innovatiivisesti ja etsimme koko ajan parempia tapoja palvella monimuotoista asiakaskuntaamme.

Kenelle? Rakentajalle. Remontoijalle. Pihan varustelijalle. Ammattirakentajalle tai puuhastelijalle.

 

Mukavaa kaupankäyntiä vankalla kokemuksella

Smartia.fi -verkkokauppa on kauppa tavallisia suomalaisia asiakkaita ja heidän tarpeitaan varten. Mukavat myyjämme tekevät paljon kauppaa verkkosivun innoittamana myös puhelimessa. Myyjät suunnittelevat asioita yhdessä asiakkaiden kanssa ja etsivät heille parhaan tuoteratkaisun.

Smartia.fi –verkkokauppa tarjoaa rajoitetun, mutta tarkkaan harkitun valikoiman parhaita merkkituotteita sekä lisääntyvän valikoiman erilaisia laadukkaita oman maahantuonnin tuotteita.

Hyvät rahoitusmahdollisuudet mahdollistavat sen, ettei kaikkia haaveita tarvitse säästää eläkepäiviin. Haluamallasi kuukausimaksuerällä teet isotkin hankinnat mahdolliseksi! Tutustu Smartia Kertaluotto -tai Klarna Tili -osamaksumahdollisuuksiin Maksutavat-sivullamme.

Useista muista verkkokaupoista poiketen me haluamme kuulla asiakkaistamme. Rakentajat, remontoijat, talon laajentajat ja pihan varustelijat ovat tyypillisiä asiakkaitamme. Kerro meille hankkeestasi, niin autamme Sinua. Yhdessä haastavatkin hankkeet hoituvat helpommin!

Laskemme mielellämme myös tarjouksia laajemmista rakennuskohteista kuten halleista, autotalleista ja muista piharakennuksista ja omakotitalon tarvikkeista. Asiantuntevien myyjiemme ja laajan taustaorganisaatiomme osaaminen on asiakkaidemme hyödynnettävissä. Tästä meitä on kiitelty.

 

Talotehdaspalvelua ja yli 15 000 tonttitoimitusta

Kokoamme ammattirakentaja-asiakkaillemme asiakaskohtaisia työmaatoimituksia. Pientarvikelava tai sisustustarvikelava on kustannustehokas ja helppo ratkaisu asiakkaillemme. Aina sopivat toimituserät, oikeaan aikaan, eikä varastoihin sitoutuvia pääomia. Kysy lisää!

Tilauksen mukaisesti kootut lähetykset toimitetaan joko suoraan asiakkaamme työmaalle tai useissa tapauksissa logistiikkakeskukseen, missä ne liitetään muun talopakettitoimituksen yhteyteen.

Miten voisimme auttaa? Soita meille tai laita viestiä. Olemme kaikki asiakkaitamme varten.

© 2016 Smartia