Suodatuspaketti MX-Sako 3/2000 IN-DRÄN

Tuotetunnus: 3622183

Latauslinkit3 498,50 € /KPL
Osta tämä tuote Smartia Rahoituksella. Hae luottopäätös
Saatavuus:

Suodatuspaketti MX-Sako 3/2000 IN-DRÄN

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Pakettitoimitus

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

0 € (Kotiinkuljetus + 3,90€)

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

TUOTEKUVAUS:

 

MX-Sako 3/2000 IN-DRÄN suodatuspaketti on tarkoitettu 1-6 hengen talouden kaikkien jätevesien käsittelyyn sisältäen pesu-, pyykki-, tiski- ja WC:n vedet. Järjestelmä on varustettu IN-DRÄN moduuleilla ja kokoomaputkipaketilla. Erikoisrakenteinen saostussäiliö hidastaa jäteveden virtaamaa ja parantaa siten säiliön erottelukykyä. Puhdistus viimeistellään kiintoainessihdillä, joka estää kaikissa olosuhteissa kiintoaineiden etenemisen maasuodatuskenttään. Kiintoainesihti tehostaa ja parantaa puhdistusprosessia sekä pidentää maasuodattamon käyttöikää. Sihti on tarvittaessa helppo puhdistaa tyhjennyksen yhteydessä.

 

IN-DRÄN moduulin ainutlaatuisen rakenteen ansiosta maapuhdistamon vaatima pinta-ala on ainoastaan kolmannes tavanomaiseen imeytys- tai maasuodatusjärjestelmään verrattuna. Kun tilaa on käytettävissä rajoitetusti, maasto on vaikea, pohjavesi on korkealla, kallio lähellä maanpintaa, purkuojat ovat matalia tai vanha järjestelmä on uusittava pihapiiriä vaalien, IN-DRÄN on oiva ratkaisu.

 

MX-Sako 3/2000 imeytyspaketti sisältää kolmeosastoisen 2000 litran saostussäiliön, jako-kaivon, imeytysputket, tuuletusputket, taivutuskulmat, suodatinkankaan, IN-DRÄN moduulit 1,2x0,6x0,2 m 8kpl, kokoomaputket, kokoomakaivon ja purkuputken. Suuria kohteita varten saostustilavuutta voidaan tarvittaessa lisätä erillisellä esisaostussäiliöllä (tuotenro a810226).

 

Meltex Oy on vuonna 1993 perustettu, kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva rakennustarvikkeiden valmistukseen ja maahantuontiin erikoistunut yritys. Meltex valmistaa vankalla ammattitaidolla salaoja- ja sadevesijärjestelmät talon perustuksiin, rumpuputkia ja kaivoja infrarakentamiseen sekä paine- ja viemäriputkia LVI-urakointiin. Putki- ja kaivotehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Sipoossa ja Kuhmoisissa.

 

TEKNISET TIEDOT:

 

-Saostussäiliö: 2000 l, kolmeosastoinen (1000+500+500 l)

-Kapasiteetti: 900-1000 l/vrk, maaperän imeytymiskyvystä riippuen

-Materiaali: Polyeteeni

-IN-DRÄN moduulin koko: 1,2 x 0,6 x 0,2 m, 5,5kg/kpl

-Takuu: 10 vuotta, tiiviys- ja matriaalitakuu

-Tyhjennys 1-2 kertaa vuodessa käytöstä riippuen

-Täydellinen suodattamopaketti

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Suodatuspaketti MX-Sako 3/2000 IN-DRÄN
Arvosana
2016 Smartia Oy