SVT Takkaluukku 502 250x360 kaasutiivis oik./vas.

Tuotetunnus: 00502


199,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 11,60 € / kuukausi
  • 3 kk - 68,00 € / kuukausi
  • 6 kk - 34,60 € / kuukausi
Saatavuus:

SVT Takkaluukku 502 250x360 kaasutiivis oik./vas.

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

35 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Sepon Valutuotteen takkaluukku 502, oik./vas. kaasutiivis.

 

SVT-Tulisijavalut ovat valurautaa, mikä jo vuosisatojen ajan on ollut paras materiaali erilaisiin tulisijoihin. Valurauta kestää kuumuutta erittäin hyvin ja pysyy muodossaan lämmönvaihteluista huolimatta.

 

Lasit
Luukkujen lasit ovat keraamista erikoislasia, joka kestää kuumuutta aina 800ºC saakka. Mekaanista rasitusta tai iskuja se ei kestä normaalilasia enempää, joten on syytä noudattaa normaalia varovaisuutta luukun käsittelyssä ennen asennusta ja sen aikana, mutta myös tulisijaa käytettäessä.
Tärkeää! Lasit on tarkoituksella kiinnitetty melko löysästi, jotta lasiin ei olisi jäänyt mitään jännitteitä. Mikäli lasi kuitenkin räpsähtää ensimmäisten lämmityskertojen yhteydessä kuumetessaan halki, pyydämme Teitä ottamaan meihin välittömästi yhteyttä.

 

Maalaus
Tuote on maalattu 2-komponenttisella Thermodur 600-kuumakestomaalilla, joka kestää kuumuutta 600ºC saakka. Ensimmäisten lämmityskertojen yhteydessä on huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta mahdollisten lievien hajuhaittojen takia.

 

Huolto
Huolto- ja puhdistustoimenpiteet on tehtävä aina valuraudan ollessa kylmänä. Valurautaa voi tarvittaessa pyyhkiä pehmeällä ruokaöljytyllä kankaalla, jonka jälkeen ruokaöljy jättää kuumetessaan valuraudan pintaan suojaavan kalvon. Noen poisto luukun laseista onnistuu parhaiten, kun kostea talouspaperi ""tökätään"" tulisijan pohjalla olevaan tuhkaan ja tämän jälkeen pyyhittäessä noki irtoaa lasin sisäpinnalta helposti. Kuivattaessa lasi puhtaalla talouspaperilla noki lähtee pois ja lasi on taas kirkas.

 

TEKNISET TIEDOT:

Koko: 250x360 mm

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:SVT Takkaluukku 502 250x360 kaasutiivis oik./vas.
Arvosana
2016 Smartia Oy