Vihtan Ocean 5+5 suihkunurkka taittuv 900/900 harm

Tuotetunnus: OCEAN5-5HARMAA9090
Normaali 882,00 € /KPL
739,00 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 43,00 € / kuukausi
  • 3 kk - 252,50 € / kuukausi
  • 6 kk - 128,60 € / kuukausi
  • 12 kk - 66,70 € / kuukausi
Saatavuus:

Vihtan Ocean 5+5 suihkunurkka taittuv 900/900 harm

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

60 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Vihta Ocean 5+5 suora suihkunurkka koostuu kahdesta taittuvasta suihkuseinästä. Molempiin suihkuseiniin tulee tiivis magneettitiiviste. Suihkuseinät voidaan taittaa ja kääntää seinää vasten silloin kun niitä ei tarvita. Suihkuseinä kääntyy molemmille puolille, mutta taitososa taittuu vain sisäpuolelle. Tämä suihkunurkka vie taiteltuna erittäin vähän tilaa.  Suihkuseinässä on vakiona 50 mm laahustiiviste, joka estää vesiroiskeet suihkuseinän alta. 


Vihta Ocean suihkunurkka on Suomessa valmistettu laadukas suihkunurkka. Toteutat toiveittesi mukaisen suihkutilan helposti ja laadukkaasti. Suihkunurkan avulla voit suojata kylpyhuonetta vesiroiskeilta. Vihta Ocean suihkuseinät valmistetaan 6 mm vahvasta turvalasista ja se on suunniteltu Suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.


Vihta Ocean suihkuseinä on Suomessa valmistettu laadukas suihkuseinä. Suihkuseinällä toteutat toiveittesi mukaisen suihkutilan helposti ja laadukkaasti. Suihkuseinän avulla voit suojata kylpyhuonetta vesiroiskeilta. Vihta Ocean suihkuseinä valmistetaan 6 mm vahvasta turvalasista ja se on suunniteltu Suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.

LASISEINÄT MYÖS MITTOJEN MUKAAN

Tutustu myös muihin Vihtaovien lasituotteisiin. Kauttamme saatavissa lähes kaikki kodin lasittamiseen, esim. suihkuseinät, saunan lasiovet, lasiväliovet, lasiliukuovet, saunan lasiseinät, suihkunurkat ja suihkun tilanjakajat. Valmistamme tuotteita myös asiakkaan mittojen mukaan. Mikäli haluamaasi tuotetta ei löydy verkkokaupastamme, ota yhteyttä. Suunnittelemme haluamasi kokonaisuuden ja lähetämme mittakuvat tarkistettavaksenne.

 

TUOTETIEDOT:

Suihkunurkan malli: Kääntyvä taittuva
Suihkunurkan korkeus: 1980 mm
Suihkunurkan koko: 900 x 900 mm
Lasin vahvuus: 6 mm karkaistu turvalasi
Lasinväri: Harmaa
Suihkunurkan runko: Harmaa alumiini
Kiinnitys: Ruuvikiinnitys
Vedin: Pyöreä design vedin
Laahustiiviste: 50 mm
Putkien läpivienti kiinnitysprofiilista: Maks 35 mm
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Vihtan Ocean 5+5 suihkunurkka taittuv 900/900 harm
Arvosana
2016 Smartia Oy