Vitavia Poseidon kasvihuone 15,7 m2

Tuotetunnus: 71000096


5 094,00 € /KPL
Osta tämä tuote Smartia Rahoituksella. Hae luottopäätös
Saatavuus:

Vitavia Poseidon kasvihuone 15,7 m2

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

49 €

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Pinta-alaltaan 15,7 m² Vitavia Poseidon -kasvihuoneen seinät ovat karkaistua turvalasia ja kasvihuoneen katto 10 mm:n vahvuista kennolevyä, joka kestää hyvin lumikuormaa, iskuja ja on myös kevyt asentaa. Kennolevykatto lisäksi eristää hyvin lämpöä sekä hajauttaa suoran, paahtavan auringonvalon. Kasvihuoneen tukeva runko on väriltään musta ja se on materiaaliltaan kestävää alumiinia. Viherhuoneessa on 1470 mm leveä saranallinen pariovi, josta mahdut kulkemaan myös kottikärryjen kanssa.

Poseidon-kasvihuone on erinomainen valinta, jos etsit pitkäikäistä ja laadukasta kasvihuonetta. Pinta-alaltaan 15,7 m² Vitavia-kasvihuoneessa on reilusti tilaa toteuttaa hieman suuremmatkin puutarhahaaveet. Kasvihuoneessa on kolme tuuletusikkunaa, joiden avulla saat huolehdittua riittävästä ilmanvaihdosta. Poseidon-kasvihuoneen leveys on 2570 mm ja pituus on 4630 mm.

Tilavaa Vitavia-kasvihuonetta voit käyttää viljelyyn tai oleskeluun pihassa. Se voi olla rauhallinen keidas keskellä kiireistä arkea tai salainen lepopaikka, jonne karkaat sadepäivänä kirjan ja kahvikupin kanssa. Käytä kasvihuonetta viljelyyn ja toteuta sen avulla villeimmätkin puutarhaunelmasi. Voit käyttää kasvihuonetta kasvimaan jatkeena kasviksille, vihanneksille tai yrtteille. Viherhuoneen avulla saat luotua paremmat kasvuolosuhteet myös eksoottisimmille kasveille, kuten rypäleille tai chileille. Kasvihuoneessa kasvatat helposti aitoa lähiruokaa sekä voit rentoutua sormet mullassa, nauttien puutarhan ja kasvun ihmeestä.

TIEDOT:

- Tuotemerkki: Vitavia
- Korkeus: 2500 mm
- Leveys: 2570 mm
- Syvyys: 6120 mm
- Väri: Musta
- Pinta-ala: 15,7 m²
- Harjakorkeus: 2500 mm
- Räystäskorkeus: 1890 mm
- Oviaukon korkeus: 1740 mm
- Oviaukon leveys: 1420 mm
- Kattoikkunoiden lukumäärä: 3 kpl
- Katon materiaali: Kennolevy
- Seinien ja oven materiaali: Turvalasi
- Alumiinirunko, musta
- Saranapariovet
- Pohjan ulkomitat: 2662 x 6218 mm

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Vitavia Poseidon kasvihuone 15,7 m2
Arvosana
2016 Smartia Oy