Watector vesivuotohälytin 50x50 cm

Tuotetunnus: WATECTOR
54,90 € /KPL

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 3,20 € / kuukausi
Saatavuus:

Watector vesivuotohälytin 50x50 cm

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Pakettitoimitus

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

9.9 € (Kotiinkuljetus + 3,90€)

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

TUOTEKUVAUS:

VAKUUTUSYHTIÖIDEN SUOSITTELEMA TUOTEINNOVAATIO.


Watector on täysin uudenlainen vesivuotohälytin. Se koostuu sensorimatosta ja hälytinyksiköstä, joka on helppo ja nopea asentaa. Watectorin voi asentaa useisiin eri kohteisiin ja turvata näin laajan alan. Watector minimoi vesivahinkoriskit ja homeongelmat. Watector on patentoitu kotimainen innovaatio ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tuote on täysin kierrätettävä.

Sensorimatto on painettavaa elektroniikkaa. Se on tarkoitettu ilmoittamaan vesivahingon vaarasta tilassa oleville henkilöille. Sensorimatto reagoi kosteuteen, joten jos matolle menee kosteutta, se alkaa hälyttää. Painettavaa elektroniikkaa voidaan muokata leikkaamalla sensorimatto asennustilan vaatimaan muotoon. Siksi Watectoria voidaan käyttää useissa eri asennus- ja käyttökohteissa.

Sensorimaton asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja, eikä aikaisempaa asennuskokemusta, vaan sakset käyvät maton leikkaamisessa asennustilan vaatimaan muotoon. Tarvittaessa sensorimaton voi myös kiinnittää kaksipuolisella teipillä. Voit käyttää sablonaa helpottamaan kalvon leikkaamista. Sablonan voit valmistaa esim. kartongista.

Hälytinlaitteella ja sensorikalvolla on yhden (1) vuoden toimintatakuu.

WATECTOR on voittanut Suomen laatukeskuksen laatuinnovaatio kilpailun QUALITY INNOVATION AWARD 2017 Kunniamaininnan. Kunniamaininta luovutettiin Helsingissä Slush tapahtumassa joulukuussa 2017.

TUOTETIEDOT:

Tuotepakkaus sisältää:

1. Sensorimaton

2. Hälytinyksikön

3. Pariston

4. Asennusohjeet

 

TEKNISET TIEDOT:

Syvyys: 500.0 mm
Leveys: 500.0 mm
Jännite: 3 V
Hälyttimen paristo: 3 V
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Watector vesivuotohälytin 50x50 cm
Arvosana
2016 Smartia Oy