Yale Doorman ovipaketti valkoinen

Tuotetunnus: CFW244

Latauslinkit399,00 € /PKT

Maksa kiinteissä kuukausierissä

  • Tili - 23,20 € / kuukausi
  • 3 kk - 136,30 € / kuukausi
  • 6 kk - 69,40 € / kuukausi
Saatavuus:

Yale Doorman ovipaketti valkoinen

Tehdastoimitus

Toimitus: 2-7 työpäivää

Toimitus:

Pakettitoimitus

Kuljetus kotipihaan

Toimituskulut:

6.9 € (Kotiinkuljetus + 3,90€)

Lappiin ja saaristoon rahti on tapauskohtainen.

Lue lisää toimituskuluista >

Uudistettu Yale Doorman -malli, jossa mukana uusi lukkorunko Abloy BL907. Uuden ajan älylukko kotien ulko-ovien helppoon lukintaan. Valitse avaimeton ratkaisu. Lukon voi avata koodilla, kulkutunnisteella tai lisävarusteena ostettavalla kaukoavaimella. 

Ei enää epävarmuutta lukitsematta jääneestä ovesta, Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

Voit luoda myös 24 h voimassa olevan tilapäisen koodin. Suomenkielinen ääniopastus tekee älylukon ohjelmoinnista helppoa. 
Pakkauksessa on mukana uusi ABLOY BL907-lukkorunko, jonka myötä Yale Doorman on helposti asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiinkin oviin - voit asentaa lukon suoraan yleisimpien kotimaisten lukkorunkojen tilalle!

Lisätiedot


Yale Doorman –älylukko on myös etäohjattavissa mobiililaitteilla, lue lisää www.yale.fi sivustolta. Etäohjaus saatavilla lisävarusteena.Tarkista asennuspaikkavaatimukset! 
Uusi lukkorunko vastaa mitoitukseltaan Abloy 4190- ja LC100-lukkorunkoja. Uusi lukkorunko on helposti asennettavissa myös LC102- ja LC190-lukkorunkojen tilalle.


Myyntipakkaus sisältää:


- Yale Doorman -älylukon
- Abloyn valmistaman lukkorungon
- 3 kpl kulkutunnisteita
- paristot
- asennustarvikkeet sekä asennus- ja käyttöohjeet.
- oviohjaimet
- vaihdettavan rintalevyn lukkorunkoon
Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Yale Doorman ovipaketti valkoinen
Arvosana
2016 Smartia Oy